Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 75: Quinta Real Zacatecas, Μεξικό

Ένα από τα πιο περίεργα ξενοδοχεία του κόσμου είναι το Quinta Real Zacatecas στο Μεξικό.

Χτισμένο γύρω από την αρένα αγώνων του San Pedro, η οποία χτίστηκε το 19ο αιώνα και έριξε αυλαία το 1975, υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Ο χαρακτήρας της εποχής και της αρένας διατηρούνται, ενώ την ίδια στιγμή γύρω από την αρένα δεσπόζει επιβλητικά ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που προσφέρει όλες τις ανέσεις.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το δείπνο τους κάτω από τα αστέρια και μέσα στο χώρο της αρένας.

Το ραντεβού με την ιστορία και τις γεύσεις δίνεται εκεί κάθε βράδυ και ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τοπικές λιχουδιές αλλά και διεθνή κουζίνα.

Οι 49 ευρύχωρες σουίτες είναι διακοσμημένες σε κλασικό αποικιακό στιλ, με αντίκες και αυθεντικά έργα τέχνης.

Η πιο εντυπωσιακή είναι αναμφίβολα η προεδρική σουίτα, η οποία εκτείνεται σε δύο επίπεδα και διαθέτει ιδιωτική βεράντα με θέα στην αρένα. Στο πρώτο επίπεδο είναι η κύρια σουίτα με καθιστικό και μικρή αίθουσα τραπεζαρίας και στο δεύτερο επίπεδο υπάρχουν δύο μεγάλες κρεβατοκάμαρες.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets! Τα πακέτα διακοπών (ξενοδοχείο ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες