Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 76: Martin’s Patershof, Mechelen, Βέλγιο

Οι εκκλησίες είναι κτίρια που γαληνεύουν την ψυχή και δίνουν την αίσθηση της ηρεμίας.

Το ξενοδοχείο Martin’s Patershof στο Βέλγιο είναι μια πρώην εκκλησία, που δίνει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να περάσουν τουλάχιστον μια νύχτα σε ένα από τα ωραιότερα κτίρια του 19ου αιώνα.

Ψηλοτάβανο, με αψίδες και πολύχρωμα παράθυρα, χαρακτηριστικό των καθολικών εκκλησιών υπόσχεται να προσφέρει στιγμές ηρεμίας και αγαλλίασης στους «πιστούς» επισκέπτες του.

Τα δωμάτια αν και είναι διακοσμημένα σε μοντέρνο στιλ και με όλες τις ανέσεις, όπως wi-fi θυμίζουν σαφώς την προτέρα κατάσταση του κτιρίου.

Οι επιβλητικοί χώροι και η μυστηριακή ατμόσφαιρα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής, ενώ ακόμα και η τραπεζαρία, πρώην αίθουσα χορωδίας, εντυπωσιάζει με τη μινιμαλιστική της διακόσμηση.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets! Τα πακέτα διακοπών (ξενοδοχείο ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες