Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 78: Malmaison Oxford, Oxford, Ηνωμένο Βασίλειο

Αν και πολλοί λίγοι, θα ονειρευόταν να περάσουν μια νύχτα σε ένα κελί φυλακής, σίγουρα πολλοί περισσότεροι με χαρά θα το έκαναν αν ήξεραν ότι αυτό το κελί φυλακής έχει όλες τις ανέσεις ενός πεντάστερου ξενοδοχείου.

Ο λόγος για το ξενοδοχείο Malmaison Oxford, πρώην Βικτωριανή φυλακή που έχει μετατραπεί σε χλιδάτο μπουτίκ ξενοδοχείο.

Τα κελιά έχουν μετατραπεί σε σύγχρονα δωμάτια με plasma τηλεοράσεις, άνετα κρεβάτια και όλες τις ανέσεις. Τα 95 δωμάτια και οι σουίτες που προσφέρονται είναι διακοσμημένα σε ζεστούς τόνους, με τα χρώματα που κυριαρχούν να είναι το μπορντό, τα καφέ και το βαθύ πορτοκαλί.

Αυτό που μαγεύει κάθε επισκέπτη είναι ότι η αίσθηση της φυλακής δεν έχει αλλοιωθεί, ενώ την ίδια στιγμή σου δίνει με την πρώτη ματιά την αίσθηση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εστιατόριο του ξενοδοχείου θεωρείται ένα από τα καλύτερα της περιοχής καθώς συνεργάζεται πάντα με διακεκριμένους σεφ.

Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Αγγλία μόνο με την Airfasttickets!

Επωφεληθείτε ακόμη από τα πακέτα (πτήση + ξενοδοχείο) και εξασφαλίστε τις πιο συμφέρουσες τιμές για το ταξίδι σας! Ό,τι κι αν ζητήσετε θα το βρείτε πατώντας εδώ!

Δείτε τις φωτογραφίες