Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 80: W Retreat & Spa, Vieques Island, Πουέρτο Ρίκο

Ένα πολυτελές νησιωτικό θέρετρο στις όχθες της μαγευτικής θάλασσας της Καραϊβικής με τις αμμώδεις παραλίες, το W Retreat & Spa άνοιξε τον Απρίλιο του 2010 και προσκαλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν χαλαρωτικές και άνετες στιγμές σε ένα παραδεισένιο σκηνικό.

Σχεδιασμένο από την Ισπανίδα γκουρού της εσωτερικής διακόσμησης, Patricia Urquiola, το πολυτελές συγκρότημα κατοικιών χαρακτηρίζεται από τη χρήση φυσικών, αλλά και σύγχρονων υλικών, συνδυάζοντας το ακατέργαστο ξύλο, με βαμμένο χάλυβα και τσιμέντο.

Έντονες χρωματικές πινελιές στα υφάσματα, τα μαξιλάρια και τα διακοσμητικά αντικείμενα δίνουν έναν νεανικό αέρα στους χώρους, στους οποίους δεσπόζουν τα παιχνιδιάρικα έπιπλα, όπως οι πολύχρωμες συρμάτινες πολυθρόνες, τα διπλά κρεβάτια και οι μπανιέρες από χάλυβα.

Τα 157 δωμάτια και οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη δημιουργία χαλαρωτικών χώρων, ενώ σε αυτούς τους «ρυθμούς» κινείται και το άνετο lounge, ένας χώρος ιδανικός για κοκτέιλ υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Τα εστιατόρια Wet και Mix on the Beach, με την υπογραφή του διάσημου σεφ Alain Ducasse προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας εδέσματα, με τη χρήση φρέσκων θαλασσινών και υλικών της περιοχής.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο παραλίες, η μία μόνο για ενήλικες και η άλλη κάτω από το εστιατόριο ή να απολαύσουν τις πισίνες δυο επιπέδων.

Παράλληλα, προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως τένις και θαλάσσια σπορ.

Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Πουέρτο Ρίκο μόνο με την Airfasttickets! Επωφεληθείτε ακόμη από τα πακέτα (πτήση + ξενοδοχείο) και εξασφαλίστε τις πιο συμφέρουσες τιμές για το ταξίδι σας
! Ότι κι αν ζητήσετε θα το βρείτε πατώντας εδώ!

Δείτε τις φωτογραφίες