Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 84: Hotel Grotta Palazzese, Polignano a Mare, Ιταλία

Χτισμένο μέσα σε μια φυσική ασβεστολιθική σπηλιά, από την οποία πήρε και το όνομα του, το ξενοδοχείο Grotta Palazzese στην μεσαιωνική πόλη Polignano a Mare βρίσκεται σε μια ασύγκριτη τοποθεσία και γοητεύει τους επισκέπτες του εδώ και αιώνες, προσφέροντας τους μια μαγευτική θέα στα πρασινογάλαζα νερά της Αδριατικής.

Θεωρείται ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου, χάρη στη μοναδική του τοποθεσία, στην απότομη πλαγιά του Polignano και συγκεκριμένα σε ένα ακρωτήριο, 24 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Για όσους αναζητούν μια διαφορετική εμπειρία διαμονής, το ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελή δωμάτια και σουίτες, λαξευμένες στο βράχο, στην καρδιά της παλιάς πόλης.

Συνδυάζοντας το παραδοσιακό στοιχείο με τις σύγχρονες ανέσεις, τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με έπιπλα αντίκες, που αναδεικνύουν το φυσικό περιβάλλον με τον καλύτερο τρόπο.

Τα 25 δωμάτια προσφέρουν είτε μοναδική θέα στη θάλασσα, είτε στα στενά δρομάκια της μεσαιωνικής πόλης, με τα κατάλευκα σπιτάκια της, χτισμένα σε απόκρημνες πλαγιές με φυσικές σπηλιές.

Προσφέροντας μια χαλαρωτική και αναζωογονητική διαμονή, το Grotta Palazzese διαθέτει μπαρ, δυο εστιατόρια, αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χαλαρώσουν στην ηλιόλουστη βεράντα με θέα στη θάλασσα.

Κλείστε τα μάτια σας … φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα θολωτό σπήλαιο ασβεστόλιθο. Τώρα φανταστείτε ένα υπέροχο εστιατόριο, όπου μπορείτε να γευματίσετε, απολαμβάνοντας τον ήχο των κυμάτων και πιάτα υψηλής ποιότητας, συνοδευμένα από ντόπια κρασιά.

Από την άλλη το New Sea Lounge είναι ιδανικό για γευσιγνώστες που προτιμούν την θέα από ψηλά. Πρόκειται για ένα κομψό και εκλεπτυσμένο εστιατόριο, ιδανικό τόσο για επιχειρηματικά ραντεβού, όσο και για ρομαντικά γεύματα.

Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Ιταλία μόνο με την Airfasttickets! Επωφεληθείτε ακόμη από τα πακέτα (πτήση + ξενοδοχείο) και εξασφαλίστε τις πιο συμφέρουσες τιμές για το ταξίδι σας!
Ότι κι αν ζητήσετε θα το βρείτε πατώντας εδώ!

Δείτε τις φωτογραφίες