Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 87: Adrere Amellal, Κάιρο, Αίγυπτος

Η όαση Siwi Oasis, κοντά στην πόλη του Καϊρου προσφέρει ένα μοναδικό φυσικό σκηνικό, για το εκπληκτικό θέρετρο Adrere Amellal. Γνωστή ως μια από τις πιο εμβληματικές και ιστορικές τοποθεσίες σε μια χώρα διάσημη για την ιστορία της, η όαση φιλοξενεί ένα από τα πιο ιδιαίτερης αισθητικής καταλύματα του κόσμου.

Παίρνοντας έμπνευση από τις αυτόχθονες φυλές, τα βουνά, την έρημο και την καλλιέργεια, το θέρετρο μεταφέρει τους επισκέπτες του σε έναν άλλο κόσμο, γεμάτο πρωτόγονη ομορφιά, καθιστώντας το έναν μοναδικό προορισμό.

Το Adrere Amellal σέβεται τις πατροπαράδοτες μεθόδους της παλιάς Αιγύπτου, τόσο στην εξυπηρέτηση, όσο και στην ατμόσφαιρα των χώρων του.

Αφήστε την απαλή λάμψη των διάσπαρτων λαμπτήρων να σας οδηγήσουν σε μια από τις σουίτες της ερήμου.

Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα επιλογής από 40 δωμάτια, τα οποία δένουν αρμονικά με το φυσικό τοπίο. Πρόκειται για χώρους διακοσμημένους αποκλειστικά με χειροποίητα έπιπλα, σχεδιασμένα σύμφωνα με την παράδοση του παρελθόντος, αλλά και προσαρμοσμένα στη σύγχρονη εποχή.

Τα δωμάτια δεν διαθέτουν ηλεκτρισμό, αλλά φωτίζονται ατμοσφαιρικά από το φως κεριών.

Το γεύμα στο Adrere Amellal είναι μια μοναδική εμπειρία. Το μενού περιλαμβάνει πεντανόστιμα πιάτα, φτιαγμένα από φρέσκα προϊόντα και σερβίρεται με καλλιτεχνικό τρόπο για την απόλαυση των επισκεπτών.

Κάθε βράδυ, το σκηνικό για το γεύμα είναι διαφορετικό, αφού εκτός από τον χώρο του εστιατορίου, υπάρχει η δυνατότητα να απολαύσετε το φαγητό σας ακόμα και στην έρημο.

Εξερευνήστε την έρημο με αυτοκίνητο, πεζοπορία ή ακόμα και με άλογο. Το ξενοδοχείο μπορεί να οργανώσει διάφορες εκδρομές για τους επισκέπτες .

Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Αίγυπτο μόνο με την Airfasttickets! Επωφεληθείτε ακόμη από τα πακέτα (πτήση + ξενοδοχείο) και εξασφαλίστε τις πιο συμφέρουσες τιμές για το ταξίδι σας!
Ότι κι αν ζητήσετε θα το βρείτε πατώντας εδώ!

Δείτε τις φωτογραφίες