Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super hight tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 92: Marquis Hotel Dubai, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ανάμεσα σε δυο εντυπωσιακούς πύργους, στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Ντουμπάι, το JW Marriott Marquis άνοιξε και υπερηφανεύεται ότι είναι το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο!

Φιλοδοξεί να κατακτήσει την κορυφή της πολυτέλειας και της καινοτομίας! Οι δύο πύργοι που απλώνονται τα 1.608 δωμάτια του, δεσπόζουν επιβλητικοί στην λεωφόρο Sheikh Zayed. Διαθέτει 72 ορόφους και έχει ύψος 355 μέτρα.

Μια σειρά από μπαρ και εστιατόρια , αλλά και το πανέμορφο Spa Saray και το Heath Club, συμπληρώνουν τις εγκαταστάσεις του.

Από τα 1.608 δωμάτια, τα 882 είναι King Size, τα 486 δίκλινα, οι 236 είναι Club Suites και οι 4 Βασιλικές. Τα δωμάτια χαρακτηρίζονται από μοντέρνα επίπλωση και είναι εξοπλισμένα με σύγχρονη τεχνολογία, όπως τηλεοράσεις LCD, iPod stations, Wi-Fi κ.α.

Περισσότερα από 8.000 τετραγωνικά μέτρα του συνολικού χώρου είναι διαθέσιμα για εκδηλώσεις, με 24 αίθουσες συσκέψεων με υπαίθριες βεράντες. Διαθέτει 10 εστιατόρια, με ιαπωνική, ινδική, κινέζικη, ταϊλανδέζικη, διεθνή, γαλλική, κ.α.

Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Ντουμπάι μόνο με την Airfasttickets! Επωφεληθείτε ακόμη από τα πακέτα (πτήση + ξενοδοχείο) και εξασφαλίστε τις πιο συμφέρουσες τιμές για το ταξίδι σας! Φυσικά θα χρειαστεί να ενοικιάσετε αυτοκίνητο στο Ντουμπάι με την Airfasttickets! Ότι κι αν ζητήσετε θα το βρείτε πατώντας εδώ

Δείτε τις φωτογραφίες