Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

Νο. 93: Seven Hotel, Παρίσι, Γαλλία

Ένα από τα ιδιαίτερα ξενοδοχεία που έχουν ανοίξει στη γαλλική πρωτεύουσα τα τελευταία χρόνια, το Seven ήρθε για να προσθέσει μια ευπρόσδεκτη πινελιά διασκέδασης στον κόσμο του σύγχρονου design.

Οι επτά, εξ ου και το όνομα, ευρύχωρες σουίτες του ξενοδοχείου, συνδυάζουν έξυπνα τη σύγχρονη τεχνολογία με τον ρομαντισμό, προσελκύοντας επισκέπτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και ζευγάρια, που θέλουν να περάσουν ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο στην πόλη του Φωτός.

Οι σουίτες έχουν δημιουργηθεί από τέσσερις διαφορετικούς σχεδιαστές και είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Στη LoveZ – Vous ξεχωρίζει η μοναδική μπανιέρα αγελάδας, στη Sublime το κυκλικό κρεβάτι, στην On / Off οι οφθαλμαπάτες και στην Αλίκη η υπέροχη διακόσμηση εμπνευσμένη φυσικά από το αγαπημένο παραμύθι «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».

Ακόμη και στα απλά δωμάτια, τα κρεβάτια μοιάζουν να αιωρούνται πάνω από το πάτωμα, χάρη σε στον υπέροχο φωτισμό κάτω από το πάτωμα. Κάποια από τα δωμάτια διαθέτουν διπλό ντους πίσω από το κρεβάτι, ενώ σε άλλα τα μπάνια χωρίζονται από τον κυρίως χώρο με επιβλητικούς γυάλινους τοίχους.

Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Παρίσι μόνο με την Airfasttickets!. Επωφεληθείτε ακόμη από τα πακέτα (πτήση + ξενοδοχείο) και εξασφαλίστε τις πιο συμφέρουσες τιμές για το ταξίδι σας! Φυσικά θα χρειαστεί να ενοικιάσετε αυτοκίνητο στο Παρίσι με την Airfasttickets!
Ότι κι αν ζητήσετε θα το βρείτε πατώντας εδώ

Δείτε τις φωτογραφίες