Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

Νο. 94: Poseidon Undersea Resort, Φίτζι

Πάρτε στο χέρι το διαβατήριο σας και ετοιμαστείτε για έναν φανταστικό ταξίδι σε ένα μέρος, που κανείς δεν γνώριζε ότι υπήρχε… μέχρι σήμερα.

Το μυστήριο θα αρχίσει μόλις φτάσετε στα Φίτζι . Μέσω ενός δικινητήριου αεροσκάφους θα οδηγηθείτε στην απόλυτη πολυτέλεια του νησιού Poseidon Mystery, όπου θα ανακαλύψετε το Poseidon Undersea Resort.

Το υπέροχο αυτό νησί έχει σχηματιστεί από ένα ανενεργό ηφαίστειο και η τροπική του βλάστηση με τους φοίνικες και την αφθονία σε είδη πουλιών και θαλάσσιας ζωής θα σας οδηγήσει σε ένα παράδεισο επί γης.

Ενώ το πολυτελές θέρετρο διαθέτει δωμάτια και στο νησί, το highlight είναι οι υποβρύχιες σουίτες του, μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής.

Οι ευρύχωρες σουίτες είναι σχεδιασμένες μοναδικά μέσα σε ένα γυάλινο περίβλημα, που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να νιώσουν ότι κοιμούνται μέσα στον ωκεανό, αφού από τα τεράστια παράθυρα και τους γυάλινους θόλους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τον θαλάσσιο πλούτο της περιοχής.

Χαλαρώνοντας σε έναν φιλόξενο χώρο με king- size κρεβάτι φορτωμένο με σκανδιναβικά παπλώματα , βελούδινα μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας, οι επισκέπτες θα έχουν ακόμα στη διάθεση τους ένα καθιστικό με βιβλιοθήκη, υψηλής ευκρίνειας τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, CD / DVD player και δορυφορικό ραδιόφωνο.

Τα πλούσια μαρμάρινα μπάνια διαθέτουν μεγάλη μπανιέρα υδρομασάζ, φυσικά σφουγγάρια και μια επιλογή από προϊόντα ομορφιάς φτιαγμένα με συστατικά της θάλασσας.

Ζήστε την απόλυτη πολυτελή περιπέτεια μένοντας σε ένα μαγευτικό θέρετρο και δείτε από κοντά τις ομορφιές της περιοχής, κάντε καταδύσεις στα βάθη του ωκεανού και ανακαλύψτε τα μυστικά ενός παραμυθένιου νησιού.

Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Φίτζι μόνο με την Airfasttickets! Επωφεληθείτε ακόμη από τα πακέτα (πτήση + ξενοδοχείο) και εξασφαλίστε τις πιο συμφέρουσες τιμές για το ταξίδι σας
! Ότι κι αν ζητήσετε θα το βρείτε πατώντας εδώ

Δείτε τις φωτογραφίες