Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

Νο. 96: Viceroy Bali Hotel, Μπάλι, Ινδονησία

Ένα παραμυθένιο καταφύγιο, χτισμένο στην επιβλητική «Κοιλάδα των Βασιλέων» στον παράδεισο του Μπάλι, το θέρετρο Viceroy σας προσφέρει μια από τις πιο καλά κρυμμένες τροπικές κρυψώνες του κόσμου.

Οι 25 πολυτελείς ιδιωτικές του βίλες έχουν φιλοξενήσει ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, που αγαπούν την ιδιωτικότητα και την άνεση, ζώντας μέσα στη φύση και απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα της ζούγκλας και του ποταμού Petanu.

Ιδανικός προορισμός για ζευγάρια που θέλουν να περάσουν έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος, το Viceroy Bali παντρεύει την απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής με την άνεση και την ευδαιμονία.

Όλες οι ιδιωτικές του βίλες διαθέτουν πισίνα και είναι πλήρως εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στα ευρύχωρα δωμάτια δεσπόζουν τα επιβλητικά king size, που “σκεπάζονται” από ξύλινες οροφές, ενώ το εντυπωσιακό σκηνικό συμπληρώνουν παραδοσιακές διακοσμητικές πινελιές και ξύλινα έπιπλα.

Κάθε βίλα διαθέτει μοναδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους, με εκπληκτική θέα και άνετους καναπέδες και ξαπλώστρες για στιγμές χαλάρωσης.

Οι επισκέπτες του Viceroy Bali θα απολαύσουν το φαγητό τους σε ένα από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια του κόσμου, το CasCades, με την εκπληκτική θέα, το ήρεμο περιβάλλον και τις γαλλικές σπεσιαλιτέ με ασιατικές πινελιές. Το Cascades διαθέτει επίσης μεγάλη λίστα κρασιών, ενώ στο Viceroy Bar μπορείτε να απολαύσετε κοκτέιλ.

Το κέντρο σπα και ομορφιάς Lembah προσφέρει μια σειρά από χαλαρωτικές θεραπείες, ενώ στο γυμναστήριο οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν ιδιωτικά μαθήματα γιόγκα και να πιουν χυμούς που θα τους γεμίσουν ενέργεια.

Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Μπάλι μόνο με την Airfasttickets!. Επωφεληθείτε ακόμη από τα πακέτα (πτήση + ξενοδοχείο) και εξασφαλίστε τις πιο συμφέρουσες τιμές για το ταξίδι σας!
Ότι κι αν ζητήσετε θα το βρείτε πατώντας εδώ

Δείτε τις φωτογραφίες