Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

Νο. 97: lX Boutique Hotel, Λισαβόνα, Πορτογαλία

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες αφίξεις της περασμένης χρονιάς στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, το lX Boutique Hotel, έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με τα ιδιαίτερα διακοσμημένα δωμάτια του.

Τα αρχικά LX σημαίνουν «Lisbon Xperience», δηλαδή η «Εμπειρία της Λισαβόνας», αναδεικνύοντας τον «ρόλο» του να μεταφέρει στον επισκέπτη όσο το δυνατόν καλύτερα, τον πολιτισμό, τις συνήθειες των ανθρώπων και τα μυστικά της πόλης.

Τα θεματικά του δωμάτια, εκτός από τη μοναδική θέα που προσφέρουν, έχουν σχεδιαστεί για ρομαντικές και χαλαρές στιγμές, διαθέτοντας μοντέρνα επίπλωση, πολύχρωμες τοιχογραφίες και παλ αποχρώσεις.

Κάθε ένας από τους πέντε ορόφους του ξενοδοχείου έχει το όνομα ενός από τα πέντε μοναδικά στοιχεία της πόλης, δηλαδή Tejo, ο ποταμός, Pessoa, ο ποιητής των αρχών του 20ου αιώνα, ο οποίος έμενε στο κτίριο, Fado, η πένθιμη μουσική της πόλης , Seven Hills, στους οποίους είναι χτισμένη η πόλη και Bairro Alto, η περιοχή.

Η διακόσμηση σε κάθε όροφο αντανακλά το όνομά του. Στο πάτωμα Fado, δεσπόζει μια ταπετσαρία με κιθάρες, ενώ στο πάτωμα Pessoa θα βρείτε πολλά από τα βιβλία του ποιητή.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν βάση σύνδεσης για iPod, λευκά παραθυρόφυλλα και αναπαυτικά μαξιλάρια.

Το εστιατόριο Confraria είναι πάντα γεμάτο κόσμο και και όταν δοκιμάσετε το σούσι που προσφέρει θα καταλάβετε γιατί.

Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Λισσαβόνα μόνο με την Airfasttickets!. Επωφεληθείτε ακόμη από τα πακέτα (πτήση + ξενοδοχείο) και εξασφαλίστε τις πιο συμφέρουσες τιμές για το ταξίδι σας! Φυσικά θα χρειαστεί να ενοικιάσετε αυτοκίνητο στη Λισσαβόνα με την Airfasttickets
! Ότι κι αν ζητήσετε θα το βρείτε πατώντας εδώ

Δείτε τις φωτογραφίες