Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

Νο. 100: Aman Canal Grande, Βενετία, Ιταλία

Εξερευνήστε την εντυπωσιακή πόλη των δόγηδων, την πανέμορφη Βενετία, επιλέγοντας για τη διαμονή σας το νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας Aman, το Aman Canal Grande. Στην ιστορική περιοχή του San Polo, το palazzo που φιλοξενεί το νέο resort αποτελείται συνολικά από δύο κτίρια, πέντε ορόφων, το ένα εκ των οποίων χτίστηκε τον 16ο αιώνα, από τον αρχιτέκτονα Gian Giacomo de Grey.

Γνωστό ως Palazzo Papadopoli, το κτίριο διακοσμήθηκε εσωτερικά από τον Michelangelo Guggenheim, έναν κορυφαίο εκφραστή του νέο – αναγεννησιακού και ροκοκό στυλ. Ανακαινίστηκε πλήρως και μετατράπηκε σε ένα από τα σημαντικά παραδείγματα αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος στη Βενετία.

Οι επισκέπτες θα φτάσουν στο ξενοδοχείο από το νερό και θα αποβιβαστούν στην ειδικά διαμορφωμένη προβλήτα, που θα τους οδηγήσει κατευθείαν στην εντυπωσιακή reception, με τα ψηλά ταβάνια, τις σπάνιες τοιχογραφίες και τα ανάγλυφα.

Μια μεγάλη σκάλα θα σας οδηγήσει στην τραπεζαρία του πρώτου ορόφου, του μεγαλύτερου επιπέδου στο παλάτι, η οποία περιλαμβάνει τρία ξεχωριστά δωμάτια και σερβίρει ιταλική και ασιατική κουζίνα.

Το κυρίως δωμάτιο διαθέτει μεγάλα παράθυρα, τα οποία έχουν θέα στο Μεγάλο Κανάλι. Το μπαρ προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον για χαλάρωση και διασκέδαση.

Το σαλόνι, η βιβλιοθήκη, το δωμάτιο Tiepoloκαι το δωμάτιο Gialla βρίσκονται στο τέταρτο επίπεδο του ξενοδοχείου. Το σαλόνι, χωρίζεται σε δύο μεγάλα δωμάτια, με μεγάλα παράθυρα που παρέχουν επιβλητική θέα στο Μεγάλο Κανάλι. Παρόμοια είναι και η θέα στη διπλανή βιβλιοθήκη. Το δωμάτιο Tiepolo διαθέτει τραπέζια για σκάκι, τάβλι και χαρτιά. Το δωμάτιο Gialla είναι ιδανικό για ιδιωτικές συναντήσεις, δείπνα και κινηματογραφικές προβολές.

Ένας ανελκυστήρας παρέχει πρόσβαση στην φιλόξενη βεράντα του τελευταίου ορόφου, η οποία προσφέρει θέα πάνω από τις στέγες της πόλης.

Απεριόριστη θέα στο Μεγάλο Κανάλι προφέρει και η βεράντα με τον κήπο, που είναι ένας από τους λίγους ιδιωτικούς στο κανάλι. Το resort έχει και έναν δεύτερο κρυφό ιδιωτικό κήπο, ο οποίος παρέχει ένα ήσυχο περιβάλλον για τους επισκέπτες του θέρετρου, καθώς και πρόσβαση με τα πόδια στο San Polo.

Βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για Βενετία μόνο με την Airfasttickets!. Επωφεληθείτε ακόμη από τα πακέτα (πτήση + ξενοδοχείο) και εξασφαλίστε τις πιο συμφέρουσες τιμές για το ταξίδι σας! Ότι κι αν ζητήσετε θα το βρείτε πατώντας εδώ

Δείτε τις φωτογραφίες