Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να απολαύσει κανείς την απέραντη θέα του Αιγαίου Πελάγους. Ένα τοπίο που γαληνεύει και προκαλεί μια χαλάρωση στους επισκέπτες που έχουν την τύχη να το ζήσουν από κοντά.

Αυτά τα «μπαλκόνια» στο Αιγαίο, ακόμη και αν τα βλέπεις από φωτογραφίες σε ταξιδεύουν και σε γαληνεύουν. Κυκλάδες και Δωδεκάνησα δημιουργούν ειδυλλιακά τοπία και κάνουν τα καλοκαίρια μας πιο ανέμελα γεμάτα όμορφες αναμνήσεις. Απολαύστε τις εικόνες…

1. Αστυπάλαια

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

Η ανατολή στο νησί της Αστυπάλαιας είναι μοναδική. Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εναλλακτικές διακοπές, όπου θα μπορέσει κανείς να γνωρίσει σε βάθος την αυθεντική ελληνική ζωή.

2. Πάρος

ΠΑΡΟΣ

Ένα νησί κατάλευκο, σαν το μάρμαρο που σας περιμένει να γνωρίσετε από κοντά τις όμορφες παραλίες του, τα πετρόχτιστα σπίτια του και τα λευκά σοκάκια. Διαθέτει έντονη τουριστική κίνηση όλο το καλοκαίρι.

3. Κάλυμνος

ΚΩΣ

Ένας συναρπαστικός προορισμός που προσφέρει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται ο επισκέπτης. Το νησί των σφουγγαράδων προσφέρει ευκαιρία για μοναδικές, εναλλακτικές διακοπές με υπέροχες παραλίες και γραφικούς, νησιωτικούς οικισμούς. Ένας πραγματικός παράδεισος για όλους!

4. Σαντορίνη

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Η σταθερή αξία της γαλήνης και της ομορφιάς με θέα το Αιγαίο. Ατελείωτο μπλε, θέα στο ηφαίστειο και ένα ειδυλλιακό σκηνικό, ιδανικό για ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν το ρομαντισμό σε αυτό το νησί του Αιγαίου.

5. Ανάφη

5

Μια Χώρα αστραφτερή που δύσκολα ξεχνάς αν την γνωρίσεις από κοντά. Στη σκιά της κοσμοπολίτισσας Σαντορίνης, η Ανάφη είναι απλοϊκά όμορφη και προσελκύει όσους θέλουν να γνωρίσουν μια εναλλακτική γωνιά της Ελλάδας.