Ξεκινώντας την πορεία τους από τρεις διαφορετικούς χώρους στην Κέρκυρα και ολοκληρώνοντας μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά, τα «Easy Spa» του διεθνώς αναγνωρισμένου Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat, σας υποδέχονται από τις 1/05/2014 στους μοναδικούς χώρους τους για να απολαύσετε… εύκολα τις αναζωογονητικές και ασύγκριτα χαλαρωτικές θεραπείες spa που προσφέρουν.

Αναζωογονητικά μασάζ, στοχευμένες θεραπείες προσώπου, θεραπείες απολέπισης με φυσικά συστατικά, βαθιά ενυδατικές μάσκες προσώπου και σώματος θα σας μεταφέρουν σε έναν παράδεισο ηρεμίας και ευεξίας.

Παράλληλα, η αλυσίδα των «Easy Spa» εμπλουτίζεται φέτος με την δυναμική άφιξη του «Easy Spa» στο Sheraton Rhodes Resort, στην Ρόδο.

Τέσσερα εξαιρετικά διακοσμημένα δωμάτια θεραπειών, χώρος σάουνας αλλά και ένας μεγάλος χώρος υποδοχής όπου θα πραγματοποιούνται mini θεραπείες για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, συνθέτουν ένα spa για όλους!

Έχοντας στόχο την υψηλή ποιότητα και αγνότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή των θεραπειών αλλά και την προώθηση των Ελληνικών προϊόντων, τα “Easy Spa” συνεργάζονται με την 100% ελληνική εταιρεία Benostan.

Μάλιστα, όλες οι θεραπείες των «EasySpa» προσφέρονται σε εξαιρετικές τιμές, ξεκινώντας από 9€!

Τα “Easy Spa” δημιουργήθηκαν από τον Όμιλο Asian Spa Ayurvedic & City Retreat με στόχο να ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλων όσων επιθυμούν την απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση σε ένα περιβάλλον spa που ακολουθεί μια cool, funky και σύγχρονη απλότητα.

Ο Όμιλος AsianSpaAyurvedic & CityRetreat συνολικά διαχειρίζεται και λειτουργεί:

Τα Asian Spa Ayurvedic & City Retreats & Resorts:

το I-Spa στο Ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, Αθήνα
το Asian Spa City Retreat στη Νέα Φιλοθέη, Αθήνα
το Asian Spa City Retreat στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency, Θεσσαλονίκη
το Asian Spa Resort στο Poseidonion Grand Hotel, Σπέτσες
το Asian Spa Resort στο Mystique Resort της Starwood, Σαντορίνη
το Asian Spa Resort στο Vedema Resort της Starwood, Σαντορίνη
το Asian Spa & Ayurvedic Retreat στα Γουβιά, Κέρκυρα

Τα Easy Spa:

To “Easy Spa” στα Γουβιά, Κερκυρα
Το “Easy Spa” στο LTI Louis Grand Hotel στηνΓλυφάδα, Κέρκυρα
To “Easy Spa” στο Louis Kerkyra Golf στις Αλυκές Ποταμού, Κέρκυρα