Έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι υπεύθυνοι και οι υπάλληλοι της αλυσίδας ξενοδοχείων La Quinta Inns & Suites στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σπάσουν το Ρεκόρ Γκίνες 3 φορές σε 90 μόλις λεπτά!

Συγκεκριμένα στις 14 Μαρτίου 2014 δημιούργησαν τη μεγαλύτερη «Ανθρώπινη αλυσίδα με πετσέτες», με τη συμμετοχή 1.113 ατόμων, τη μεγαλύτερη «High – Five αλυσίδα» με 1.110 συμμετέχοντες και το μεγαλύτερο «Μωσαϊκό από πετσέτες», που σχημάτισε μια 2.452 τετραγωνικών μέτρων σημαία των ΗΠΑ.

Περισσότερες από 2.500 κόκκινες, λευκές και μπλε πετσέτες χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του μωσαϊκού. Μετά την εκδήλωση, δωρήθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο Fisher House – Tripler AMC στη Χονολουλού.

Το εντυπωσιακό είναι ότι και τα τρία ρεκόρ καταρρίφθηκαν μέσα σε 90 λεπτά από τους συμμετέχοντες, που επισκέφθηκαν τη Χαβάη για το ετήσιο συνέδριό της εταιρείας.


Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο…

Η εταιρεία έχει παράδοση στη δημιουργία ευφάνταστων ρεκόρ, αφού το 2012 έσπασε το πρώτο της παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες με τη δημιουργία του μεγαλύτερου ανθρώπινου ντόμινο με στρώματα.


Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο…