Για πολλούς είναι ο (ελληνικός) ναός της διασκέδασης. Οι μεγαλύτεροι και διασημότεροι djs παγκοσμίως δηλώνουν «τυχεροί» που παίζουν στα decks του. Το φαινόμενο που λέγεται«Cavo Paradiso» καλά κρατεί, με λίγες μέρες πριν να «βουλιάζει» από 5000 άτομα και ουρές ανθρώπων που δεν κατόρθωσαν να μπουν στο χώρο, λόγω της εμφάνισης του David Guetta.

nikos_daxtylidis
Ο Νίκος Δακτυλίδης με τον David Guetta
Ο Νίκος Δακτυλίδης, ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και δημιούργησε αυτό το μύθο, είναι «κάτι άλλο»  από αυτό που η πλειοψηφία ίσως φαντάζεται. Χαμηλών τόνων, ευγενικός, εργατικός όσο δεν πάει, αφοσιωμένος στην οικογένειά του και τους στόχους του και πάντα χαμογελαστός. Και βέρος Μυκονιάτης, από εκείνους που αγαπούν ουσιαστικά τον τόπο τους. Τον εντοπίσαμε μετά την εμφάνιση του Guetta, και μας μίλησε για τη «δική του» Μύκονο.
david2
O David Guetta αποθεώνεται στο Cavo
Συνέντευξη: Νάντια Μασσαχού  Η σχέση μου με το νησί ξεκινάει από τότε που είδα το φως του ήλιου! Είμαι, βλέπεις, Μυκονιάτης γέννημα θρέμμα, λατρεύω το νησί μου και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να ενεργοποιούμαι σε άλλον τόπο πάρα μόνο σ’ αυτόν. Η ιδέα του Cavo Paradiso προέκυψε όταν κάποια στιγμή σκεπτόμενος, ανακάλυψα ευτυχώς σε σχετικά μικρή ηλικία ως επιχειρηματίας, ότι στο νησί δεν υπήρχε τίποτα άλλο να κάνει ένας επισκέπτης  εκτός χώρας παρά μόνο να κολυμπήσει στις υπέροχες μεν παραλίες μας και να γευματίσει σε κάποια από τα μέρη που διαθέτουν για φαγητό. Μάλιστα αισθάνθηκα τόσο ενθουσιασμένος που εντόπισα κάτι τόσο αυτονόητο που έβαλα τις σκέψεις και το σχέδιό μου, αμέσως σε εφαρμογή και οι γύρω μου αισθάνθηκαν ότι η κίνηση μου αυτή ήταν τόσο κουτή που μάλιστα δεν μου το έκρυψαν ποτέ όταν τους ζήτησα την γνώμη τους και με συμβούλευαν να μην το κάνω!