Το πολυτελές ξενοδοχείο στο St Barths που ανήκει στα πιθανά… πεθερικά της Pippa Middleton ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Το Eden Rock, κομμάτι του Oetker Collection που περιλαμβάνει επίσης το Τhe Lanesborough στο Λονδίνο και το Le Bristol στο Παρίσι, διακρίθηκε στα βραβεία 2016 Conde Nast Traveller’s Readers’ Choice Awards.

Δεν είναι όμως το μόνο «παράσημο» για την οικογένεια του του James Matthews καθώς και το Hotel du Cap-Eden-Roc στη Γαλλία ξεχώρισε στην Ευρώπη.

Μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο, σύμφωνα με τα βραβεία του Conde Nast Traveller, είναι τα παρακάτω.

Αμερική και Καραϊβική

Polynesian2

Το Eden Rock στο St Barths διακρίθηκε ως το καλύτερο στον κόσμο αλλά ήρθε πρώτο και στην κατηγορία του στα ξενοδοχεία Αμερικής και Καραϊβικής. Το ξενοδοχείο διαθέτει 34 δωμάτια, άλλα μπροστά στη γαλήνια αμμώδη ακτή κι άλλα κρυμμένα μέσα στους υπέροχους κήπους του. Τα αξέχαστα μενού του ξενοδοχείου υπογράφει ο βραβευμένος με τρία αστέρια Μισελέν σεφ Jean-Georges Vongerichten.

Polynesian3

Ευρώπη, Τουρκία και Ρωσία

Polynesian4

Το  Hotel du Cap-Eden-Roc στη Γαλλία προσφέρει εκπληκτική θέα στη Γαλλική Ριβιέρα. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επιλέξουν ένα από τα 116 ευρύχωρα δωμάτιά του που βρίσκονται διάσπαρτα σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες. Είναι φημισμένο τόσο για τα μπαρ του, που είναι από τα δημοφιλέστερα της περιοχής, ενώ οι σοκολάτες του είναι must για όποιον φτάσει ως εκεί.

Μέση Ανατολή, Αφρική και Ινδικός Ωκεανός

Polynesian5

Το Singita Grumeti βρίσκεται δίπλα στο Εθνικό Πάρκο Serengeti στην Τανζανία. Άνοιξε με τις ευλογίες της κυβέρνησης της χώρας σε μια προσπάθεια προστασίας της περιοχής, από την οποία περνούν μεταναστεύοντας όλα τα είδη της άγριας ζωής. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πλήθος επιλογών για τη διαμονή τους ώστε να αποφασίσουν πόσο κοντά στα φυσικό περιβάλλον των ζώων θέλουν να βρεθούν.

Polynesian6

Για παράδειγμα το κατάλυμα The Explore τους επιτρέπει να μείνουν σε κατασκηνωτικό χώρο βιώνοντας πλήρως την εμπειρία του υπαίθρου.

Αυστραλασία και Νότιος Ειρηνικός

Polynesian1

Με την εκπληκτική θέα σε τροπικές παραλίες και τις ξεχωριστές φροντίδες σπα, δεν αποτελεί έκπληξη που το St. Regis Bora Bora Resort είναι αγαπημένος προορισμός μελλόνυμφων και νεόνυμφων.

Polynesian7

Προσφέρει διαμονή σε βίλες εκ των οποίων κάποιες βρίσκονται πάνω στο νερό κι άλλες «βλέπουν» τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας.

Ασία και Ινδία

Polynesian8

Μπορείς να νιώσεις σαν… μαχαραγιάς περνώντας τις διακοπές σου στο ξενοδοχείο Taj Lake Palace Hotel στο Udaipur. Το κτήριο βρίσκεται στη μέση μιας λίμνης κι έτσι κάθε δωμάτιο έχει μοναδική θέα.

Polynesian9

Με ασιατικές πινελιές να απογειώνουν την εμφάνισή του, οι σουίτες του είναι διακοσμημένες με λεπτεπίλεπτες τοιχογραφίες.