Εξωτική παραλία στον Ειρηνικό ωκεανό; Κρυμμένος παράδεισος στη Χαβάη; Κι όμως η μυθική αυτή παραλία είναι στην Ελλάδα! Το Βουτούμι στους Αντίπαξους μοιάζει όντως με εξωτικό παράδεισο και δεν είναι τυχαίο ότι πολλά διεθνή μέσα την κατατάσσουν ανάμεσα στα κρυφά διαμάντια της Ελλάδας!

Η παραλία Βουτούμι, πολυφωτογραφημένη και αγαπημένη χιλιάδων επισκεπτών από όλο τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από τα άκρως τροπικά της χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική. Κατάλευκη άμμος και λευκό βότσαλο, με το πράσινο να φτάνει μέχρι τη θάλασσα, ενώ η μοναδικότητα των χρωμάτων των νερών της είναι πράγματι το κάτι άλλο. Έντονο λουλακί, γαλαζοπράσινο, τυρκουάζ, ανάλογα με την ώρα της ημέρας η θάλασσα μοιάζει σαν ζωγραφιά! Το φυσικό τοπίο είναι εξαιρετικού κάλους, καθώς τα λευκά βράχια, κατάφυτα στις κορυφές τους, σαν ένα πέπλο που κέντησε η φύση για να γιορτάσει την ομορφιά της.

Ιστιοπλοϊκά και άλλα μικρά σκάφη αράζουν απέναντι στην ακτή της, με τους λουόμενους να χαίρονται την θέα της παραλίας αλλά και να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στα πεντακάθαρα, δροσερά νερά της.

Καραβάκια αναχωρούν για το Βουτούμι συνεχώς από τους Παξούς, για όσους θέλουν να απολαύσουν την τροπική παραλία.

voutmantpx6 voutmantpx5 voutmantpx4 voutmantpx3 voutmantpx7voutmantpx1[niveabanner][/niveabanner]