Με θέα το γραφικό νησάκι της Παναγιάς, που θαρρείς πως με μια βουτιά θα αγγίξεις την ακτή του, η μικρή, ρομαντική παραλία Πίσω Κρυονέρι στην Πάργα, μοιάζει με τροπική όαση για εκείνους που αναζητούν την ηρεμία.

Αν και απέχει ελάχιστα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Πάργας, αποτελεί ησυχαστήριο σε σχέση με τη μεγάλη παραλία του Κρυονερίου. Απλώνεται νωχελικά πίσω από το λόφο του Αγίου Αθανασίου, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται το ομώνυμο εκκλησάκι. Τα λευκά βότσαλα και η ψιλή άμμος λαμπυρίζουν στον ήλιο και χαρίζουν ανέμελες στιγμές στους λουόμενους. Τα νερά γαλάζια και πεντακάθαρα αγκαλιάζονται από βράχια άγριας ομορφιάς. Σε συνδυασμό με τα δέντρα και την πράσινη βλάστηση, η ατμόσφαιρα είναι μοναδική.

Με ένα ποδήλατο θαλάσσης, μπορείτε να επισκεφτείτε το πανέμορφο νησάκι της Παναγίας και επιστρέφοντας οι πιο τολμηροί να σταματήσουν στους επιβλητικούς βράχους Σκορδάς και Κρεμμυδάς για μερικές εντυπωσιακές και χορταστικές βουτιές!

Γύρω από την παραλία βρίσκονται αρκετά μικρά καταστήματα όλων των ειδών, αλλά και ταβέρνες για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τοπική κουζίνα της Πάργας.

ΠΙΣΩ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΠΑΡΓΑ ΠΙΣΩ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΠΑΡΓΑ ΠΙΣΩ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΠΑΡΓΑ ΠΙΣΩ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΠΑΡΓΑ ΠΙΣΩ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΠΑΡΓΑ

ΠΙΣΩ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΠΑΡΓΑ

[niveabanner][/niveabanner]