Αν αναζητάτε το απόλυτο, ρομαντικό ταξιδιωτικό πακέτο σε μερικούς από τους πιο σαγηνευτικούς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο… τότε δεν έχετε παρά να… βγάλετε 92.346 ευρώ από την τσέπη και απολαύσετε το δικό σας «γύρο του κόσμου σε 30 ημέρες»!

Από τα μαγευτικά κανάλια της Βενετίας, στην πανέμορφη Σαντορίνη και από τον «παράδεισο» του σκι στο Σεν Μόριτζ στην εξωτική Χαβάη.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους προορισμούς που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά κατά τη διάρκεια του πολυήμερου αυτού ταξιδιού.

Πέρα από τη Βενετία, μερικοί ακόμη σταθμοί στην Ιταλία περιλαμβάνουν τη Φλωρεντία φυσικά, την αιώνια πόλη και πρωτεύουσα της χώρας, Ρώμη, καθώς και επτά ακόμη προορισμούς σε άλλες χώρες.

Τα ζευγάρια που θα επιλέξουν να γιορτάσουν με αυτόν τον τρόπο τον έρωτά τους, θα μείνουν στα πιο ρομαντικά και χλιδάτα ξενοδοχεία που υπάρχουν σε κάθε προορισμό και θα απολαύσουν ξεχωριστές υπηρεσίες χαλάρωσης και σπα.

Ακόμη, θα γευματίσουν στα καλύτερα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας και οι μεταφορές τους θα γίνονται με ιδιωτική λιμουζίνα και εισιτήρια πρώτης θέσης για τις σιδηροδρομικές μετακινήσεις στην Ιταλία.

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι όλα business class.

Το πολυήμερο αυτό ταξίδι στους πιο ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου σχεδιάστηκε από την ιστοσελίδα VeryFirstTo.com, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.