Πόσα ταξίδια μπορούμε αλήθεια να κάνουμε στη ζωή μας; Είναι αυτονόητο πως τόσο η διάρκεια του βίου όσο και το οικονομικό περιθώριο του καθενός μας δεν επαρκούν για την επίσκεψη και των 101 προορισμών που πρόκειται να σας παρουσιάσουμε για τις επόμενες 101 ημέρες.

Ωστόσο, ας ελπίσουμε πως μέσα από αυτήν την ομολογουμένως μεγάλη ποικιλία θα βρείτε κάτι που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

Έτοιμοι; Φύγαμε!

No. 54. Skaftafell National Park, Ισλανδία

Επισκεφθείτε το Skaftafell National Park, που αποτελεί μέρος του Vatnajökull National Park στην Ισλανδία για να δείτε από κοντά ένα θαύμα της φύσης, τις σπηλιές από πάγο.

Αυτό το μαγευτικό θέαμα προσελκύει κάθε χρόνο, κυρίως τους χειμερινούς μήνες, χιλιάδες επισκέπτες και φωτογράφους, οι οποίοι δεν διστάζουν να περπατήσουν μέσα στις σπηλιές, που έχουν δημιουργηθεί από στρώματα πάγου.

Συνήθως παρόμοιοι χώροι είναι σκοτεινοί και όχι τόσο προσιτοί, στο Skaftafell όμως, λόγω της ιδιαίτερης μορφολογίας της περιοχής, οι σπηλιές είναι γεμάτες φως και το έντονο μπλε χρώμα που κυριαρχεί δημιουργεί ένα παραμυθένιο σκηνικό, που μοιάζει να έχει παγώσει για πάντα στο χρόνο.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες…

101 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ