Πόσα ταξίδια μπορούμε αλήθεια να κάνουμε στη ζωή μας; Είναι αυτονόητο πως τόσο η διάρκεια του βίου όσο και το οικονομικό περιθώριο του καθενός μας δεν επαρκούν για την επίσκεψη και των 101 προορισμών που πρόκειται να σας παρουσιάσουμε για τις επόμενες 101 ημέρες.

Ωστόσο, ας ελπίσουμε πως μέσα από αυτήν την ομολογουμένως μεγάλη ποικιλία θα βρείτε κάτι που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

Έτοιμοι; Φύγαμε!

Νο. 59. Fairy Pools at the Top, Isle of Skye, Σκωτία

Σε ένα σας ταξίδι στη Σκωτία και συγκεκριμένα στο Isle of Skye, αξίζει να επισκεφθείτε τις εντυπωσιακές παραμυθένιες πισίνες Fairy Pools, ένα μοναδικό φυσικό αξιοθέατο.

Βρίσκονται νοτιονατολικά του δάσους Glen Brittle και περίπου δυο μίλια μακριά από την ομώνυμη παραλία της περιοχής. Αποτελούν κομμάτι ενός ρεύματος που κατεβαίνει από το βουνό Cuillin και δημιουργεί φυσικές πισίνες με έντονα χρώματα και μαγευτικούς καταρράκτες.

Αποτυπώστε φωτογραφικά το πανέμορφο τοπίο με τους ορεινούς όγκους να δεσπόζουν στο βάθος και παρατηρείστε τις αντανακλάσεις που δημιουργεί ο ήλιος ή τα σύννεφα στα λιμνάζοντα νερά κάτω από τους καταρράκτες.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες…

101 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ