Στη βόρεια ακτή της Κρήτης στην αρχή του νομού Λασιθίου, 26 χλμ. από τον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται το γραφικό ψαροχώρι Σίσι.

Το μικρό τουριστικό θέρετρο με τα χρωματισμένα σοκάκια και τα μαγαζιά με τα παραδοσιακά, τοπικά προϊόντα προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος κόσμου.

Στην όμορφη μαρίνα με έντονα τα χρώματα της Μεσογείου, την αμμουδερή παραλία και τα ταβερνάκια δίπλα στο κύμα με φρέσκα ψάρια, θα απολαύσετε ήρεμες διακοπές.

Πέρα από την μικρή παραλία του χωριού, μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην κοντινή αμμώδη παραλία Μπούφος καθώς και στην παραλία Αυλάκι. Το Σίσι αναπτύχθηκε γύρω σε ένα φυσικό προστατευμένο όρμο που χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα ως καταφύγιο για τους ψαράδες.

Αξίζει να επισκεφθείτε το γραφικό παραδοσιακό χωριό Επάνω Σίσι στα ανατολικά, καθώς και τη μονή Αγίου Γεωργίου Σεληναρίου που βρίσκεται ανάμεσα στα άγρια βράχια ενός φαραγγιού.

Σε κοντινή απόσταση, περίπου επτά χιλιομέτρων, βρίσκεται το παραδοσιακό, ορεινό χωριουδάκι Βραχάσι, χτισμένο στις πλαγιές του βουνού Αναβλόχου.

ΣΙΣΙ ΚΡΗΤΗ ΣΙΣΙ ΚΡΗΤΗ ΣΙΣΙ ΚΡΗΤΗ

ΣΙΣΙ ΚΡΗΤΗ

ΣΙΣΙ ΚΡΗΤΗ ΣΙΣΙ ΚΡΗΤΗ ΣΙΣΙ ΚΡΗΤΗ

ΣΙΣΙ ΚΡΗΤΗ