Θεωρείται μία από τις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου και όχι άδικα. Είναι αναμφίβολα η πιο ξεχωριστή ακτή της Μεσσηνίας, βρέχεται από τα νερά του Ιονίου και έχει εντυπωσιακό σχήμα που μοιάζει με ωμέγα.

Η εντυπωσιακή Βοϊδοκοιλιά παραπέμπει σε κάποιον εξωτικό προορισμό, με τα τιρκουάζ και μπλε νερά της και τους αμμόλοφους που τη χωρίζουν από τη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας.

Βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα βόρεια της Πύλου και η ομορφιά της γεμίζει το βλέμμα και την ψυχή του επισκέπτη. Η παραλία έχει λευκή ψιλή άμμο σε όλη την έκτασή της και περιβάλλεται από χαμηλή βλάστηση.

Η Βοϊδοκοιλιά και η περιοχή που την περιβάλλει είναι ενταγμένη στο δίκτυο Natura 200 και προστατεύεται. Η επίσκεψη και το μπάνιο στην ακρογιαλιά αυτή είναι αναμφίβολα απολαυστική αλλά έχετε υπόψη σας πως τους μήνες αιχμής, Ιούλιο και Αύγουστο, τη ίδια επιθυμία με εσάς θα έχουν και πολλοί ακόμα…

ΒΟΙΔΟΚΟΙΛΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΒΟΙΔΟΚΟΙΛΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΒΟΙΔΟΚΟΙΛΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΒΟΙΔΟΚΟΙΛΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΒΟΙΔΟΚΟΙΛΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΒΟΙΔΟΚΟΙΛΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΒΟΙΔΟΚΟΙΛΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ