Μέσα στους χαρακτηριστικούς ελαιώνες του νότιου Πηλίου, το όμορφο Χόρτο βρέχεται από τα νερά του Παγασητικού, σε απόσταση 6 χιλιομέτρων από την Αργαλαστή και 46 από τον Βόλο.

Ηρεμία, ξεκούραση, η υπέροχη φύση του νότιου Πηλίου, όμορφες παραλίες για χαλάρωση και βουτιές, αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Χόρτου, που το κάνουν ιδανικό προορισμό για όλους εκείνους που θέλουν  να ξεφύγουν από τους ρυθμούς της πόλης και να αφεθούν στην πηλιορείτικη φιλοξενία.

Η πρόσβαση γίνεται μέσω της Αργαλαστής, με τη θέα του όμορφου Παγασητικού να συνοδεύει τον ταξιδιώτη. Το γραφικό και ήσυχο λιμανάκι του Χόρτου αποπνέει γαλήνη, αρμονικά ενταγμένο στο τοπίο του Πηλίου, με τα σπίτια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της περιοχής να μεταφέρουν την ιστορία του τόπου και να σε ταξιδεύουν.

Κάντε μια στάση στο ανακαινισμένο αρχοντικό Αγγελίνη, που λειτουργεί ως μουσείο, με εκθέματα οικιακά σκεύη, παλαιά αντικείμενα, εργαλεία της καθημερινής ζωής, παραδοσιακές στολές και βιβλία.

Με αφετηρία το Χόρτο μπορείτε να εξερευνήσετε και να απολαύσετε τη φύση του νότιου Πηλίου, καθώς υπάρχουν πολλά μονοπάτια- και σηματοδοτημένα- για να σας καθοδηγούν στις περιηγήσεις και τις πεζοπορίες σας.

ΧΟΡΤΟ ΠΗΛΙΟΥ ΧΟΡΤΟ ΠΗΛΙΟΥ ΧΟΡΤΟ ΠΗΛΙΟΥ ΧΟΡΤΟ ΠΗΛΙΟΥ ΧΟΡΤΟ ΠΗΛΙΟΥ ΧΟΡΤΟ ΠΗΛΙΟΥ ΧΟΡΤΟ ΠΗΛΙΟΥ ΧΟΡΤΟ ΠΗΛΙΟΥ ΧΟΡΤΟ ΠΗΛΙΟΥ