Ατέλειωτες λευκές παραλίες, σπηλιές με γαλαζοπράσινα νερά και τροπική βλάστηση δημιουργούν ένα τοπίο μαγευτικό και γαλήνιο, ιδανικό για χαλάρωση και απομόνωση.

Τα νησιά Πι Πι απέχουν δυο περίπου ώρες από το Πουκέτ και βρίσκονται στην θάλασσα του Andaman. Αποτελούν μέρος των 130 νησιών που περιλαμβάνονται στην επαρχία του Krabi στην ακτή της Ταϊλάνδης.

Το μεγαλύτερο νησί του συγκροτήματος είναι το Πι Πι Ντον που αποτελείται από δύο τμήματα που συνδέονται μεταξύ τους με μια λωρίδα άμμου, μήκους ενός χιλιομέτρου και ακολουθεί το Πι Πι Λέι.

Τα ήσυχα και γραφικά τοπία με την εντυπωσιακή φύση σε πρώτο πλάνο προσφέρουν τις πιο ήσυχες και νωχελικές διακοπές που μπορεί κανείς να ονειρευτεί.

Η φήμη τους εκτοξεύτηκε μετά την ταινία The Beach που γυρίστηκε στον κόλπο Maya Bay στο Πι Πι Λέι. Ως αποτέλεσμα κάθε χρόνο συρρέουν χιλιάδες τουρίστες για να ζήσουν από κοντά τις αυθεντικές εμπειρίες ενός παραδεισένιου μέρους.

Από το Πουκέτ θα νοικιάσετε μια ξύλινη βάρκα μαζί με τον οδηγό της και ξεκινώντας την περιήγηση θα ανακαλύψετε παρθένα μέρη, καθώς τα περισσότερα νησιά κατοικούνται μόνο από πιθήκους και διάφορα είδη πουλιών.

Μπορείτε να περάσετε τα βράδια στο Πι Πι Ντον που διαθέτει τουριστικές υποδομές και να προγραμματίζετε ημερήσιες εκδρομές στα γύρω νησιά.

Ανακαλύψτε τον πολύχρωμο θαλάσσιο κόσμο με καταδύσεις στα σμαραγδένια νερά και επισκεφθείτε το Bamboo island με την ατελείωτη λευκή παραλία και τα εντυπωσιακά χρώματα του ωκεανού την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Στη monkey beach δείτε από κοντά τους πιθήκους, που βγαίνουν από τη ζούγκλα όταν ακούν το θόρυβο των τουριστών προς αναζήτησης τροφής.

Αξίζει να κάνετε καγιάκ ή να ψαρέψετε στα διάφανα νερά ενώ για τους πιο περιπετειώδεις υπάρχει η δυνατότητα να αναρριχηθείτε στους βράχους ή να περπατήσετε στη ζούγκλα.

Πληροφορίες – Φωτογραφίες

pitilnd1

Νησιά Πι Πι / Ταϊλάνδη

Διαφορά ώρας: 4 ώρες μπροστά

Νόμισμα: Μπατ (1 ευρώ ισοδυναμεί με 38 Μπατ)

Απόσταση: Δεν υπάρχει απευθείας πτήση και η διάρκεια του ταξιδιού για το Πουκέτ με πτήση ανταπόκρισης μέσω Ντόχα είναι 12 ώρες και 20 λεπτά από την Αθήνα και 14 ώρες και 5 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη μέσω Αθήνας και Ντόχα. Από εκεί θα μεταβείτε στα νησιά με ταχύπλοο.

pitilnd2 pitilnd5 pitilnd3 pitilnd6 pitilnd10 pitilnd8 pitilnd9 pitilnd7 pitilnd4