Την πρώτη θέση ανάμεσα σε δέκα ξενοδοχεία στην Ευρώπη κατέλαβε ένα ελληνικό, στη λίστα ενός εκ των πιο διάσημων γυναικείων, lifestyle portal της Σιγκαπούρης η οποία ανέδειξε τα πιο οικονομικά boutique ξενοδοχεία της Ευρώπης με κόστος διανυκτέρευσης κάτω των 100 ευρώ/ βραδιά.

Το Violeta Boutique στη Βαρκελώνη κατέλαβε την τρίτη θέση

violetabarcelona_edited Στη δεύτερη θέση συναντάται το Generator Hostel στη Βενετία, με κόστος διανυκτέρευσης κατά μέσο όρο 40 ευρώ / βραδιά. Ακολουθεί το Violeta Boutique στη Βαρκελώνη, ένα ξενοδοχείο λίγα μόλις βήματα από την Plaza Catalunya με τις τιμές του να κυμαίνονται περίπου στα 75 ευρώ / διανυκτέρευση.

Σε country style διακόσμηση το Chateau les Oliviers de Salettes στην Προβηγκία

kentriki_Chateau Τέταρτο συναντάται το γοητευτικό και cozy Hotel Paradis στο Παρίσι, σε μοντέρνες γραμμές σχεδιασμένο από την Dorothée Meilichzon, με το δωμάτιό του να κοστίζει σχεδόν 90 ευρώ / βραδιά. Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με το Motel L στη Στοκχόλμη, ένας ξενώνας που ξεφεύγει από τους τυπικούς, σκανδιναβικούς εσωτερικούς χώρους που έχουμε συνηθίσει και ξεχωρίζει για τα χρωματιστά σχέδια και τις εικόνες με τα οποία είναι διακοσμημένα τα δωμάτιά του. Η τιμή του δωματίου ανέρχεται περίπου στα 77 ευρώ / διανυκτέρευση.

Χρωματιστά σχέδια και ιδιαίτερα μοτίβα στα χαρακτηριστικά του Motel L στη Στοκχόλμη

MotelLStockholm_edited Το ελληνικό ξενοδοχείο που διακρίθηκε στην πρώτη θέση βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Σαντορίνης και πρόκειται για ένα value for money boutique ξενοδοχείο. Με ατού του την κεντρική τοποθεσία του στα Φηρά, εντοπίζεται σε κοντινή απόσταση από τα εστιατόρια, τα μπαράκια και τις υπηρεσίες του οικισμού, και ταυτόχρονα σε μια ήσυχη περιοχή όπου η «βαβούρα» του κέντρου θα είναι μια λέξη άγνωστη για εσάς κατά την διάρκεια της διαμονής σας σε αυτό.

  • Μάθετε ποιο ελληνικό ξενοδοχείο διακρίθηκε ανάμεσα στα πιο οικονομικά stylish της Ευρώπης στο www.greekguide.com