Μια από τις μεγαλύτερες επιδείξεις γιοτ στο Μαϊάμι ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της. Το Yachts Miami Beach αρχίζει σήμερα και θα συνεχιστεί έως τις 20 Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιό του δεκάδες υπερπολυτελή γιοτ έχουν καταπλεύσει στην περιοχή, εντυπωσιάζοντας με τις γραμμές και το design τους όσο και με τους ξεχωριστούς χώρους τους.

Δέκα εξ αυτών είναι τα παρακάτω:

1. Το 11.11

Luxuryyacht2

Το γιο των 206 ποδών χωρά 12 φιλοξενούμενους και η τιμή του προσδιορίζεται περίπου στα 70 εκατομμύρια δολάρια. Διαθέτει έξι καμπίνες, ανάμεσά τους μία μάστερ και μια σουίτα VIP. Η μάστερ καμπίνα διαθέτει μάλιστα δικό της κατάστρωμα.

Για στιγμές χαλάρωσης προσφέρονται δύο τζακούζι, δωμάτιο μασάζ και σάουνα.

Στους εξωτερικούς χώρους του υπάρχει και πισίνα.

Luxuryyacht3

2. Το Axioma

Luxuryyacht4

Με τιμή λίγο πάνω από τα 73 εκατομμύρια δολάρια το Axioma είναι το μεγαλύτερο που κατασκευάστηκε ποτέ στην Τουρκία και διαθέτει έξι καμπίνες και τέσσερα καταστρώματα. Χωρά δώδεκα άτομα, έχει πισίνα, τζακούζι, δωμάτιο μασάζ και γυμναστήριο αλλά το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η αίθουσα προβολών.

Luxuryyacht5

3. Το Double Down

Luxuryyacht6

Η τιμή του αγγίζει τα 46,5 εκατομμύρια δολάρια και διαθέτει πέντε καμπίνες και μία μάστερ σουίτα. Στον εσωτερικό χώρο κυριαρχεί ένα μεγάλο πιάνο ενώ στους εξωτερικούς χώρους του υπάρχει τζακούζι και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Luxuryyacht7

4. Tο Ηuntress

Luxuryyacht8

Με μήκος 180 ποδών χωρά 10 επισκέπτες και η τιμή του κυμαίνεται στα 25 εκατομμύρια δολάρια. Η μάστερ σουίτα είναι εξοπλισμένη με walk-in ντουλάπα ενώ υπάρχει και παρατηρητήριο με πανοραμική θέα.

Luxuryyacht9

5. Το Madsummer

Luxuryyacht10

Η τιμή του είναι 32,5 εκατομμύρια δολάρια, διαθέτει πέντε καμπίνες και μία μάστερ σουίτα. Υπάρχει εξοπλισμός για θαλάσσια σπορ όπως καγιάκ και σκι.

Luxuryyacht11

6. Το Martha Ann

Luxuryyacht12

Χωρά 18 φιλοξενούμενους και η τιμή του προσδιορίζεται στα 79 εκατομμύρια δολάρια. Διαθέτει επτά καμπίνες και μία μάστερ σουίτα.

Στο κατάστρωμα υπάρχει πισίνα με μπαρ και τζακούζι.

Luxuryyacht13

7. Το Passion

Luxuryyacht14

Έχει μήκος 173 πόδια και χωρά δώδεκα επισκέπτες. Η τιμή του είναι 12 εκατομμύρια δολάρια. Διαθέτει έξι καμπίνες και μία μάστερ σουίτα ενώ εντυπωσιάζει η μεγάλη τραπεζαρία του αλλά και το play room με ηλεκτρονικά και air hockey.

Luxuryyacht15

8. Το Quinta Essentia

Luxuryyacht16

Διαμονή με πολυτέλεια και χαλάρωση προσφέρει το γιοτ αυτό, με τιμή στα 40 εκατομμύρια δολάρια. Η μάστερ σουίτα έχει δικό της μπαλκόνι ενώ υπάρχουν και τρεις VIP καμπίνες. Το σύνολο συμπληρώνεται από πισίνα, ελικοδρόμιο, σπα και γυμναστήριο.

Luxuryyacht17

9. Το Skyfall

Luxuryyacht18

Χωρά δεκαεπτά άτομα και κοστίζει 33,5 εκατομμύρια ευρώ. Είναι σχεδιασμένο για να πλόες σε ρηχά νερά που συνήθως τα γιοτ αυτού του μεγέθους δεν μπορούν να προσεγγίσουν.

Luxuryyacht19

10. Το Step One

Luxuryyacht20

Η τιμή του δεν είναι γνωστή. Διαθέτει έξι καμπίνες, ελικοδρόμιο τζακούζι και πλατφόρμα κολύμβησης.

Luxuryyacht21