Μια ανατρεπτική γευστική εμπειρία έρχεται στο Canteen την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 από τους δημιουργούς του Αιόλου 68. Ένα surf ‘n’ turf μενού από τον Βασίλη Ακρίβο του Ψάριστον και τον Άγγελο Φραντζή του BarBq, οι οποίοι μαζί με τον Γιώργο Ταρνάρη δημιούργησαν το Αιόλου 68 στο κέντρο της Αθήνας. canteen_2_edited Surf ‘n’ turf, είναι το στυλ κουζίνας που συνδυάζει θαλασσινά και κρέατα και ξεκίνησε από αμερικάνικα και αυστραλέζικα steakhouse και βρετανικά style pubs την δεκαετία του ΄60. Το μενού θα συνδυαστεί με επιλογές από το Κτήμα Γεροβασιλείου, το Κτήμα Βιβλία Χώρα και το Κτήμα Κόκκαλη. canteen_3_edited Μενού 39 ευρώ / άτομο:

  • Gumbo σούπα Ορλεάνης
  • Κυκλαδίτικη σαλάτα
  • Γαρίδες με σάλτσα kimchi και μαυροσίσαμο
  • Φαρφαλίνες σε σαλσίτσια και μύδια
  • Μπιφτέκι προβατίνας γεμιστό με σολομό καπνιστό
  • Κρέμα Ρεμουλάδας

Πληροφορίες

canteen_1_edited Δημητρίου Γούναρη 7, Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310 228520 Fb page: Canteen