Για όποιον ονειρεύεται μια νύχτα στο δάσος που να συνδυάζει τόσο τη φύση όσο και την πολυτέλεια, το σουηδικό Treehotel προσφέρει μια μοναδική εμπειρία: το 7ο δωμάτιό του που αναμένεται να υποδεχθεί στο τέλος της εβδομάδας τους πρώτους του επισκέπτες.

Η εντυπωσιακή καμπίνα των δύο υπνοδωματίων βρίσκεται σε ύψος περίπου δέκα μέτρων, κρυμμένο μέσα στις κορυφές των δέντρων. Ένα πεύκο μάλιστα περνά από το κέντρο του καταλύματος και οι φιλοξενούμενοι θα μπορούν να ανέβουν στα δωμάτια- η καμπίνα εκτείνεται σε δύο ορόφους- μέσω γέφυρας και σκάλας. Για τις αποσκευές υπάρχει και ασανσέρ, διευκρινίζει η Daily Mail.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο «Northern Light Lounge» στο πρώτο επίπεδο ή στα δωμάτια του δεύτερου επιπέδου, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα από τα τεράστια παράθυρα.

Σε κάθε υπνοδωμάτιο μπορούν να κοιμηθούν έξι άτομα ενώ οι πιο περιπετειώδεις μπορούν να διανυκτερεύσουν και στους εξωτερικούς χώρους.

«Το Treehotel προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία, δενδρόσπιτα με σύγχρονο design μέσα σε παρθένο δάσος» λέει ο συνιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Kent Lundvall.

taisdao1 taisdao2 taisdao3 taisdao