Φωλιασμένη μέσα στους αμπελώνες στο κέντρο της περιοχής Bardolino στην Ιταλία, η Villa Cordevigo συνδυάζει πανέμορφο τοπίο, ευκαιρίες εξερεύνησης στη γειτονική λίμνη Garda και οινοποσίας σε μικρές οινοπαραγωγικές μονάδες.

Και βέβαια την απόλαυση της ίδιας της βίλας που είναι ξενοδοχείο πέντε αστέρων και η ενοικίαση κοστίζει 570 ευρώ τη βραδιά για το απλό δωμάτιο ή 1.080 για τη νυφική σουίτα. Η είσοδος στο κτίσμα του 16ου αιώνα είναι εντυπωσιακή με το μονοπάτι να οδηγεί στη γραφική αυλή με το σιντριβάνι.

Η βόρεια πτέρυγα της βίλας ήταν κάποτε… ο στάβλος και το κελάρι. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα περιτριγυρισμένη από αμπέλια με άπλετο χώρο για ηλιοθεραπεία ενώ προσφέρει στους επισκέπτες ποδήλατα για να εξερευνήσουν τους αμπελώνες και τους ελαιώνες της γύρω περιοχής.

Στο εστιατόριό του, όπως γράφει η Daily Mail, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν γεύσεις από τα χέρια του βραβευμένου με αστέρι Μισελέν σεφ  Giuseppe D’Aquino ή αν προτιμούν να επιλέξουν οικονομικότερες λύσεις στο μπιστρό.

Ο D’Aquino συνδυάζει στο μενού του μοτσαρέλα και ντομάτες από τη γενέτειρά του, τη Νάπολη, με ντόπια προϊόντα προτείνοντας και το ιδανικό κρασί, παραγωγής των αμπελώνων της περιοχής βέβαια.

Από την πολυτελή Villa Cordevigo μπορεί κανείς να επισκεφθεί μεταξύ άλλων τη λίμνη Garda αλλά και τη Βερόνα, που απέχει περίπου μισή ώρα.

tatdayd2 tatdayd3 tatdayd4 tatdayd1 tatdayd5 tatdayd6