Ο Dan Bell, ένας παραγωγός βίντεο στο YouTube, αποφάσισε να δημοσιεύσει τις εικόνες που αντίκρισε σαν ταξιδιώτης, στο «πιο αηδιαστικό ξενοδοχείο του κόσμου», όπως το περιγράφει χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για εικόνες από ένα μοτέλ στο Τέξας στο οποίο βρέθηκε και το κλιπ δείχνει τα έντομα να σέρνονται σε όλην την επιφάνεια, ακόμη και σε ένα μίνι-ψυγείο, τα μαλλιά ενός προηγούμενου επισκέπτη κάτω από τα σκεπάσματα του κρεβατιού και μια κηλίδα στο κρεβάτι που μοιάζει, όπως λέει ο ίδιος, με σωματικά υγρά.bugs2

Ο Bell έγραψε στην περιγραφή του βίντεο, το οποίο έχει χιλιάδες προβολές, ότι ο ίδιος και η παρέα του ένιωσαν αηδία όταν μπήκαν στο δωμάτιο. Όταν παραπονέθηκαν, τους άλλαξαν δωμάτιο και τους πήγαν σε ένα με λιγότερο επιβλαβείς οργανισμούς, όπως αναφέρει ο ίδιος.

Όμως, πριν μετακινηθούν αποφάσισαν να μαγνητοσκοπήσουν αυτά που είδαν στο δωμάτιο και να τα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο παρουσιάζοντας το πιο «βρώμικο και αηδιαστικό ξενοδοχείο που υπάρχει».

Μέσα στο βίντεο μάλιστα φαίνεται και ένα κρεβάτι που μόνο ένας πολύ γενναίος θα μπορούσε να κοιμηθεί: Όταν πλησίασε την κάμερα πολύ κοντά αποκαλύφθηκε μια μεγάλη κηλίδα, ακόμη και οι τρίχες από τον προηγούμενο επισκέπτη καθώς κανείς δεν είχε φροντίσει να καθαρίσει το δωμάτιο πριν μπουν οι νέοι ταξιδιώτες. Έντομα υπήρχαν σε όλο το χώρο, σε ένα γραφείο κοντά σε ένα φούρνο μικροκυμάτων, ακόμη και νεκρά έντομα μέσα στο μικρό ψυγείο.

bugs1

Η εικόνα είναι πράγματι αηδιαστική ακόμη και για όποιον βλέπει απλώς το βίντεο. Ο Bell δεν παραλείπει να σχολιάσει και την τιμή του δωματίου, καθώς πλήρωσε 125 δολάρια για ένα Σαββατοκύριακο!

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε…
bugs3bugs4bugs6 bugs7 bugs8 bugs9