Ταξίδι- εμπειρία ζωής θα κάνουν οι επιβάτες του Belmond Andean Explorer, του πολυτελούς τρένου που θα τους μεταφέρει από το Κούσκο, την πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Ίνκα, στην εκπληκτικής ομορφιάς λίμνη Τιτικάκα και την Αρεκίπα, μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco, διασχίζοντας τις Άνδεις.

Αυτό που κάνει το ταξίδι ακόμα πιο ιδιαίτερο, εκτός από τη διαδρομή του, είναι πως το τρένο θυμίζει πολυτελές ξενοδοχείο σε ό,τι αφορά τις παροχές του: οι ταξιδιώτες μπορούν να κλείσουν την καμπίνα τους επιλέγοντας από σουίτες μέχρι καμπίνες με κουκέτες. Η κάθε μία διαθέτει τη δική της τουαλέτα και ντουζιέρα.

Το τρένο διαθέτει και μπαρ με πιάνο αλλά και δύο βαγόνια- εστιατόρια στα οποία σεφ από το Belmond Hotel Monasterio στο Κούσκο, ετοιμάζουν πιάτα με υλικά των Περουβιανών Άνδεων. Στη συνέχεια οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτική θέα του τοπίου από το βαγόνι «παρατηρητήριο» που είναι ανοιχτό, στο πίσω μέρος του τρένου.

Το ντεκόρ του τρένου υπογράφει η Inge Moore, Chef Designer στο The Gallery HBA, η οποία εμπνεύστηκε από τη φύση και τις υφάσματα της Νότιας Αμερικής κι έτσι στα 34 υπνοδωμάτια του τρένου αφθονούν τα περουβιανά υφάσματα και το μαλλί Αλπακά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά ταξίδια που κοστίζουν από 420 ευρώ το άτομο τη βραδιά, ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνονται γεύματα, ποτά και οι εκδρομές.

tahsadta1 tahsadta2 tahsadta3 tahsadta4 tahsadta5 tahsadta6 tahsadta7