Μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να εξοικονομήσετε επιπλέον χώρο στις αποσκευές σας, χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε πίσω κάποιο από εκείνα τα αντικείμενα που σίγουρα θα σας χρειαστούν κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας. Παρακάτω ακολουθεί μία λίστα με τα αντικείμενα που δεν πρέπει να συμπεριλάβετε στις αποσκευές σας…

Βιβλία & περιοδικά

ΒΙΒΛΙΑ Όχι δεν εννοούμε να μην διαβάζετε το αγαπημένο σας βιβλίο κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Ωστόσο, για να εξοικονομήσετε περισσότερο χώρο, στην περίπτωση που έχετε κάποιο tablet, φορτώστε εκεί ό,τι θέλετε και θα δείτε ότι θα καταφέρετε να έχετε μαζί σας περισσότερο υλικό απ’ ό,τι φανταζόσασταν ποτέ ότι θα χρειαστείτε.

Διαφορετική ενδυμασία για κάθε μέρα

Ποιος δεν θέλει να φοράει διαφορετικά ρούχα σε κάθε έξοδό του, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών; Σίγουρα όχι εκείνος που θέλει να εξοικονομήσει χώρο και να μην κουβαλάει πολλές αποσκευές μαζί του. Επιλέξτε ρούχα άνετα που μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικούς τρόπους μεταξύ τους, έτσι ώστε να κερδίσετε χώρο για κάτι άλλο που θέλετε να πάρετε μαζί σας.

Πολλά τζιν

shutterstock_380830636_edited Σίγουρα πρόκειται για το πιο άνετο ρούχο που μπορείτε να φορέσετε στο ταξίδι σας. Ωστόσο, είναι αρκετά βαρύ και πιάνει και αρκετό χώρο. Περιοριστείτε, λοιπόν, σε ένα- δύο τζιν παντελόνια και προσθέστε στην βαλίτσα σας και κάποια άλλα από πιο ελαφριά υφάσματα.

Προϊόντα μακιγιάζ

Το πιθανότερο είναι να μην χρειαστείτε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε για το μακιγιάζ σας στην πόλη και στις διακοπές σας. Γι’ αυτό κάντε μία επιλογή με τα βασικότερα και κερδίστε επιπλέον χώρο.

Είδη μπάνιου

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ Δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας αφρόλουτρο, σαμπουάν, κρέμα μαλλιών και σώματος καθώς κατά ένα μεγάλο ποσοστό, όλα τα ξενοδοχεία διαθέτουν τα συγκεκριμένα amenities στους πελάτες τους.

Προϊόντα περιποίησης & styling μαλλιών

Σεσουάρ, βούρτσες και προϊόντα styling κατά τις διακοπές σας δεν χρειάζονται. Αφήστε που τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν πιστολάκι μαλλιών στο μπάνιο τους. Σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε κάποιο προϊόν styling μαζί σας προμηθευτείτε το σε μέγεθος ταξιδιού.