Ονειρεμένες πισίνες υπερχείλισης, πολυτελείς βίλες και μινιμαλιστικό design, αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν απογειώσει το ξενοδοχείο Kata Rocks στην Ταϊλάνδη, όπου οι rich and famous του πλανήτη ανοίγουν σαμπάνιες, χαλαρώνουν στις ξαπλώστρες και δεν παύουν να ανεβάζουν στα social media αμέτρητα καρέ των ειδυλλιακών διακοπών τους.

Με ανεμπόδιστη θέα τη θάλασσα Ανταμάν, δεν είναι τυχαίο που οι πλούσιοι παραθεριστές επιλέγουν αυτό το αξιοζήλευτο φόντο για τις φωτογραφίες τους.

Τα ξενοδοχείο άρχισε να λειτουργεί μόλις τον περασμένο Νοέμβριο και διαθέτει 43 σουίτες με έως τρία υπνοδωμάτια, επαύλεις με τέσσερις κρεβατοκάμαρες και Ocean Lofts.

Ιδανικό backround για όλους όσοι θέλουν να αποτυπώσουν- και να «διαφημίσουν« λίγο- το πολυτελές lifestyle τους αλλά και για εκείνους που φτάνουν με τα ιδιωτικά γιοτ τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ασφαλώς οι ενδιαφερόμενοι θα βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη. Το «ταπεινό» μονόκλινο δωμάτιο με πισίνα υπερχείλισης και πρωινό κοστίζει από 700 ευρώ τη βραδιά.

ksdjfha4 ksdjfha5 ksdjfha6 ksdjfha7 ksdjfha3 ksdjfha2