Για επαγγελματικούς λόγους ταξίδευε στο Πεκίνο ένας άνδρας, με το όνομα Guan, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη όταν έφτασε στο ξενοδοχείο του.

Όπως ο ίδιος περιγράφει στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Weibo- κάτι σαν κινεζικό Twitter- έκανε τσεκ ιν στο United Xinhua Hotel στο  West Railway Station της κινεζικής πρωτεύουσας στις 11 Μαΐου. Όταν μπήκε στο δωμάτιό του, ήταν ακόμα σε εξέλιξη η διαδικασία καθαρισμού του μπάνιου. Οπότε κατευθύνθηκε στο κρεβάτι, όπου πρόσεξε τις κατακίτρινες μαξιλαροθήκες- σε πλήρη αντίθεση με τα ολόλευκα σεντόνια που διαφήμιζε το ξενοδοχείο στην ιστοσελίδα του, από όπου είχε κάνει την κράτηση.

asdaodia3

Αλλά τα χειρότερα ήταν ακόμα μπροστά του: όπως λέει, είδε την γυναίκα που καθάριζε στο μπάνιο να πλένει τις κούπες και τα ποτήρια του δωματίου με το απορρυπαντικό του μπάνιου και με το βουρτσάκι της λεκάνης- το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποίησε και στην τουαλέτα!

asdaodia2

Ο άνδρας ανέφερε το περιστατικό στη διεύθυνση του ξενοδοχείου και, σύμφωνα με τη Daily Mail, η καθαρίστρια και ο επιβλέπων μάνατζερ απολύθηκαν.

asdaodia1

Όπως ανέφερε ο ίδιος στους δημοσιογράφους, ρώτησε την καθαρίστρια γιατί καθάριζε τα ποτήρια με το πιγκάλ κι εκείνη δεν του απάντησε. Έτσι κατέβηκε στη ρεσεψιόν όπου, σύμφωνα πάντα με την περιγραφή του, τού είπαν πως τα ποτήρια θα τα… ξεπλύνουν. Τότε αποφάσισε να φύγει εντελώς από το ξενοδοχείο αυτό.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα το ξενοδοχείο είναι δύο αστέρων και η βραδιά κοστίζει περίπου 14 ευρώ.

asdaodia4