Ένα νέο είδος κρουαζιερόπλοιου με άφθονους εξωτερικούς χώρους, που σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τη λαχτάρα πολλών για τον ήλιο, αποκάλυψε η εταιρεία MSC Cruises.

Το πρώτο πλοίο της κλάσης «Seaside» φέρνει τους ταξιδιώτες και τη θάλασσα πιο κοντά και θέλει να θυμίσει… παραλία.

Το ΜSC Seaside διαθέτει τρεις γυάλινους διαδρόμους με θέα στο νερό, εξωτερικό χώρο περιπάτου, καμπίνες με μπαλκόνια είναι το πρώτο από τα τρία «έξυπνα» πλοία επόμενης γενιάς που η εταιρεία προτίθεται να λανσάρει και αναμένεται να πέσει στο νερό τον Δεκέμβριο του 2017.

Πλέοντας από το Μαϊάμι προς την Καραϊβική, το κρουαζιερόπλοιο θα αξιοποιεί πλήρως τον καλό καιρό στην περιοχή.

Όπως αποκάλυψε η MSC Cruises, το σκάφος θα διαθέτει καμπίνες και σουίτες με εξωτερικούς χώρους, τραπεζαρία, εξωτερικούς χώρους άσκησης και ανοιχτές πολυτελείς καμπάνες για θεραπείες spa.

«Είναι κάτι σημαντικά διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχουμε ποτέ κατασκευάσει καθώς αυτό το πλοίο θα φτιαχτεί για να πλέει σε ζεστές θάλασσες», ανέφερε ο Gianni Onorato, CEO της MSC Cruises. «Το σχέδιο του σκάφους ενσαρκώνει το πάθος μας για τη θάλασσα με καινοτόμα χαρακτηριστικά που ενθαρρύνουν τη διασκέδαση κάτω από το φως του ήλιου. Θα διαθέτει επίσης τους περισσότερους εξωτερικούς χώρους από κάθε άλλο σκάφος και οι επιβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους καμπίνες με μπαλκόνια, θέα στη θάλασσα και κοινόχρηστους χώρους».

Με μέγιστη χωρητικότητα 5.179 ταξιδιώτες, το πλοίο αναμένεται να αποπλεύσει από το Μαϊάμι για Μπαχάμες, Μεξικό, Τζαμάικα και Πόρτο Ρίκο ενώ θα δένει και στο ιδιωτικό νησί της εταιρείας, το  Ocean Cay MSC Marine Reserve, κοντά στις Μπαχάμες.

flaosodua2 flaosodua3 flaosodua4 flaosodua5 flaosodua6 flaosodua7 flaosodua8 flaosodua9 flaosodua1