Στις αμμώδεις όχθες του Νείλου βρίσκεται το εικονιζόμενο συγκρότημα Anakato Nubian Houses και είναι αδύνατο κανείς να μην το προσέξει αφού αποτελεί «έκρηξη» χρωμάτων και funky σχεδίων.

Με τους τοίχους και τη διακόσμηση να φιλοξενούν κάθε χρώμα του ουράνιου τόξου, τα κτήρια είναι καλυμμένα με ιερογλυφικά και σχέδια ζώων και φυτών, συνθέτοντας μια «παστέλ οφθαλμαπάτη» μέσα στο περιβάλλον της Σαχάρα.

Οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στο ποτάμι και την πόλη Ασουάν στην απέναντι όχθη του, με φαναράκια να τους στολίζουν και να επιτρέπουν να δει κανείς το Νείλο στο φως μόνο των αστεριών.

Οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν σε πλήθος δραστηριοτήτων, όπως περιήγηση στη Σαχάρα, ψάρεμα και κολύμπι στο Νείλο και βόλτα με φελούκα ενώ ντόπιοι οδηγοί μεταφέρουν τους τουρίστες στο κοντινό χωριό Gharb Soheil όπου γνωρίζουν από πρώτο χέρι την κουλτούρα και την ιστορία του τόπου.

Για όσους έχουν τις επιφυλάξεις τους για το ταξίδι στην Αίγυπτο, σύμφωνα με τη Daily Mail το μέρος αυτό της χώρας χαρακτηρίζεται ασφαλές από το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών.

nubian1 nubian2 nubian3 nubian4 nubian5 nubian6 nubian7 nubian8 nubian9 nubian10 nubian11 nubian12