Το πρώτο Boeing 777 της Swiss Air Lines, που θα πραγματοποιεί πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, θα εισάγει την εταιρεία σε μια νέα εποχή. Μια εποχή πολυτέλειας. Για τους επιβάτες της πρώτης θέσης τουλάχιστον, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να μετατρέπουν τη θέση τους σε… μια ιδιωτική καμπίνα πολυτελείας.

Το συγκεκριμένο αεροσκάφος χωρά 340 επιβάτες και θα εκτελεί δρομολόγια από/προς Ασία, Νότια Αμερική και τη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ.

Η εταιρεία θα αποκτήσει εννέα Boeing 777-300ERs, τα οποία θα αποτελέσουν τη νέα γενιά αεροσκαφών της εταιρείας, στο πλαίσιο της «Next Generation Airline of Switzerland» στρατηγικής της.

Κάθε επιβάτης της πρώτης θέσης θα έχει τη δική του ιδιωτική καμπίνα-σουίτα, η οποία θα διαθέτει μια οθόνη 32 ιντσών. Οι οκτώ θέσεις θα διαθέτουν επιπλέον ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα στόρια και προσωπικό χώρο ντουλάπας.

Οι 62 επιβάτες που θα ταξιδεύουν στη Business θέση θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν βελτιωμένες υπηρεσίες, όμως ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα, που προσφέρουν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα. Τα οφέλη δε σταματούν όμως εκεί, καθώς και οι επιβάτες της οικονομικής θέσης θα απολαύσουν μερικά επιπλέον πλεονεκτήματα, όμως η νέα τεχνολογία καθισμάτων-μαξιλαριών και μια μεγάλη οθόνη αφής.

Στο αεροσκάφος θα υπάρχει ακόμη ένα a self-service kiosk, από το οποίο οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέγουν σνακ και αναψυκτικά.

lux4 lux1 lux2 lux3