Μπορεί ο μύθος του έλληνα καρδιοκατακτητή να είναι γνωστός στα πέρατα της οικουμένης, ωστόσο σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ, ο καλύτερος προορισμός για να βρει κανείς… ένα καυτό ταίρι είναι στο Λος Άντζελες.

Ξεχάστε τις εξωτικές παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο και τις ακόμη πιο εξωτικές Βραζιλιάνες ή τα λιθόστρωτα στενά της γαλλικής πρωτεύουσας. Η τελευταία αυτή έρευνα αποκαλύπτει ότι το 37% των Αμερικανών πιστεύουν, ότι ο πιο… ελκυστικός πληθυσμός στον κόσμο ζει στο Λος Άντζελες.

Μάλιστα, η «πόλη των Αγγέλων» ξεπέρασε σε δημοφιλία (εκτός από το Ρίο ντε Τζανέιρο και το Παρίσι) και το Μαϊάμι και την, πιο κοντινή σε εμάς, Ρώμη.

Η έρευνα 2015 Foreign Affairs Study έγινε για λογαριασμό της Expedia και της εφαρμογής γνωριμιών Tinder και σε αυτή συμμετείχαν 1.000 Αμερικανοί.

Στη δεύτερη θέση της λίστας (με μόλις 1% διαφορά από το Λος Άντζελες) βρέθηκε το Ρίο ντε Τζανέιρο, με το 36% των Αμερικανών να πιστεύει ότι οι Βραζιλιάνοι/ες είναι οι πιο όμορφοι.

Το Παρίσι ήρθε στην τρίτη θέση με ποσοστό 34%, ενώ ακολουθούν το Μαϊάμι και η Ρώμη με 32%.

Όσο για τη… λιγότερο ελκυστική πόλη για φλερτ, οι συμμετέχοντες ανέδειξαν στις τελευταίες θέσεις την Κωνσταντινούπολη, με ποσοστό 26%, τη Σεούλ με 25% και το Χονγκ Κονγκ.