Τις δυσάρεστες αλήθειες που ενδεχομένως όλοι γνωρίζουμε, αλλά δε θέλουμε να θυμόμαστε, όχι τουλάχιστον όσο βρισκόμαστε εμείς σε κάποιο τουριστικό θέρετρο, αποκάλυψε μια νέα έρευνα γύρω από τις συνήθειες των τουριστών.

Όπως αναφέρει η MailOnline, σχεδόν οι μισοί Βρετανοί (46%) παραδέχονται ότι… παραδίδονται στη δύναμη της φύσης (και της δικής τους αδυναμίας να συγκρατηθούν) και ανακουφίζονται μέσα στις πισίνες των ξενοδοχείων και τη θάλασσα.

Όμως δεν είναι οι μόνοι.

Δύο στους τρεις Αμερικανούς παραδέχονται την «ενοχή» τους, δηλώνοντας ότι ουρούν μέσα σε πισίνες και στη θάλασσα, με τους Καναδούς να καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση στη σχετική λίστα με ποσοστό 58%.

Το «βαρόμετρο ειλικρίνειας» του Travelzoo ζήτησε από πάνω από 9.500 ενήλικες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Κίνα, τον Καναδά και τη Γερμανία να ομολογήσουν τις χειρότερες και πιο αηδιαστικές συνήθειές τους κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, οι Γερμανοί έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν, με ένα 10% να παραδέχεται ότι έχει υποκύψει στον πειρασμό, σε αντίθεση με ένα 5% των Βρετανών και ένα 2% των Καναδών.

Οι Βρετανοί και οι Γερμανοί παραδέχονται επίσης ότι «καταλαμβάνουν» ξαπλώστρες από νωρίς το πρωί, εξασφαλίζοντας τη θέση τους κάτω από τον ήλιο και δίπλα στη θάλασσα ή σε μια πισίνα.

Από την άλλη, οι Αμερικανοί είναι πιο πιθανό να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με τα περισσότερα αναμνηστικά… μπουκαλάκια σαμπουάν κ.τ.λ. από τα ξενοδοχεία, με το 69% να παραδέχεται ότι «κλέβει» τα προϊόντα αυτά. Το αντίστοιχο ποσοστό στους Βρετανούς ανέρχεται στο 45%, ενώ την ίδια πρακτική εφαρμόζει και ένας στους πέντε Γερμανούς.

asdnaf2