Όσοι αγαπούν την Αράχωβα, το έχουν στη «λίστα» τους. Όσοι έρχονται για πρώτη φορά το έχουν στα «must» τους και όσοι έχουν απαιτήσεις από την διασκέδασή τους το έχουν στην καρδιά τους. Γράφει η Νάντια Μασσαχού Το Ε στον κεντρικό δρόμο της Αράχωβας, αποτελεί κατηγορία από μόνο του και σε όλη του την πορεία κατορθώνει αυτό που άλλες επιχειρήσεις παλεύουν χρόνια: να έχει ένα κοινό που το ακολουθεί πιστά. kasdjadg2 Ξεχωρίσαμε 10 λόγους που το επιλέγουμε σταθερά:

  1. Η μέρα εδώ ξεκινάει χαρούμενα και θρεπτικά! Το πρωινό είναι ένα από τα θέματα που θα σε απασχολήσουν ερχόμενο στην Αράχωβα ιδίως αν είναι από τα γεύματα που αγαπάς ιδιαιτέρως. Στο E έχει στηθεί ένας breakfast menu που θα σε αποζημιώσει.
  2. Η γωνιά με τον μεγάλο καναπέ και τις αναπαυτικές μαξιλάρες και πολυθρόνες αριστερά της εισόδου θα σε κρατήσει σίγουρα δέσμιά της με τις ώρες για χαλάρωση, γέλια και διασκέδαση διαρκείας!
  3. Ο καφές του συμπεριλαμβάνεται στους καλύτερους του χωριού.
  4. Το πλήρως ανανεωμένο μενού μοντέρνας ελληνικής  κουζίνας που δημιούργησε ο σεφ Χαράλαμπος Τσότρας έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές.
  5. Το προσωπικό του είναι ενημερωμένο και ευγενικό.
  6. Τα live events και τα dj sets που οργανώνει φέτος μας αρέσουν πολύ.
  7. Ο χορός και το κέφι εγώ κρατούν πάντα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
  8. Ο πίσω χώρος του με την γυάλινη οροφή που ιδίως όταν έχει χιονίσει μετατρέπεται σε έναν πάλλευκο ουρανό, είναι ό, τι καλύτερο για ένα χαλαρωτικό καφέ ή ένα ρομαντικό δείπνο.
  9. Έχει κοινό που ξέρει να διασκεδάζει.
  10. Οι ιδιοκτήτες του, Θανάσης και Νίκος Μαντάς, ξέρουν να σε κάνουν να αισθάνεσαι μέλος της E-οικογένειας τους. kasdjadg3 kasdjadg4 kasdjadg1

Πληροφορίες

Κεντρικός δρόμος, Αράχωβα τηλ. 2267031158 facebook page: E-Bar-Restaurant