Με την επιτυχία που έχουν σημειώσει ιστοσελίδες, όπως η Airbnb, η νέα τάση του λεγόμενου «homesharing» στις διακοπές έχει αρχίσει πραγματικά να σημειώνει τεράστια άνοδο.

Μία νέα εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει την ιδέα αυτή ένα (ή και παραπάνω!) βήμα παραπέρα, προσφέροντας εναλλακτικές ευκαιρίες διαμονής για… ζευγάρια που ενδιαφέρονται να κλείσουν διακοπές προσανατολισμένες… στο σεξ!

Οι ιδιοκτήτων δωματίων «play spaces» από διάφορες περιοχές της Αμερικής έχουν ήδη αρχίσει να προβάλλουν τους προσφερόμενους χώρους στους ενδιαφερόμενους… αισθησιακούς ταξιδιώτες!

Η ιστοσελίδα KinkBNB ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάιο και περιγράφει τις υπηρεσίες της ως «μια κοινότητα αφοσιωμένη στη θετική συγκατοίκηση επικεντρωμένη στο σεξ».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μια πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε, ότι αρκετά ζευγάρια θα ενδιαφέρονταν να χρησιμοποιήσουν την ασυνήθιστη αυτή υπηρεσία ενοικίασης.

Πιο συγκεκριμένα, το 41% των ανθρώπων που συμμετείχαν στην έρευνα, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για μια εμπειρία… αισθησιακών διακοπών. Μάλιστα, όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, το ποσοστό των γυναικών και των ανδρών που απάντησαν θετικά δε διέφερε σχεδόν καθόλου.

Επιπλέον, το 54% αυτών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για αυτού του είδους τις υπηρεσίες ενοικίασης, ανέφεραν ότι το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις… διακοπές ους και το 81% συμφώνησαν ότι υπήρχε ανάγκη για τη δημιουργία μιας τέτοιας εταιρείας που να καλύπτει το «κενό» στην αγορά.

Μέσα στις 24 πρώτες ώρες λειτουργίας της ιστοσελίδας, έγιναν 125 εγγραφές στην ιστοσελίδα.

Προς το παρόν, υπάρχουν αρκετές επιλογές kinky δωματίων σε όλον τον κόσμο, όμως η πλειοψηφία συγκεντρώνεται γύρω από μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές, όπως η Νέα Υόρκη και το Σιάτλ.