Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, μπορεί να άλλαξε… επιχειρηματικό «γήπεδο», όμως δεν ξέφυγε εντελώς από το παρελθόν του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και διεθνής ποδοσφαιριστής στην Εθνική Ουαλίας παρουσίασε το νέο ξενοδοχείο «Hotel Football», λέγοντας ότι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να… κάνει μερικά σουτ στο μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου που δημιουργήθηκε στην ταράτσα του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό στις 2 Μαρτίου και απευθύνεται σε όσους λατρεύουν το ποδόσφαιρο και ό,τι σχετίζεται με αυτό.

«Έχουν περάσει τέσσερα ή πέντε χρόνια από τότε που πρωτομπήκε στα σκαριά αυτή η ιδέα και είναι πολύ ωραίο που τελικά υλοποιήθηκε και θέλω να τη δω να αποδίδει καρπούς» είπε ο ίδιος και συνέχισε: «Φυσικά, η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το ρίχνει κάπως αναγκαστικά στη ‘σκιά’ του Old Trafford, όμως πιστεύουμε ότι το Hotel Football θα καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο του Ηνωμένου Βασιλείου και σε επόμενο στάδιο και τον υπόλοιπο κόσμο. Άλλωστε είναι κάτι σα μια γιορτή του ποδοσφαίρου γενικότερα».

Οι τιμές των δωματίων θα ξεκινούν από 50 λίρες τη βραδιά. Στους 10 ορόφους του υπάρχει ακόμη ένα supporters club, ενώ σύμφωνα με το συνεργάτη και πρώην συμπαίκτη του Γκιγκς, Γκάρι Νέβιλ, αναμένεται να φιλοξενεί στους χώρους του (εστιατόριο, μπαρ κ.τ.λ.) έως και 1.250 οπαδούς πριν από τους αγώνες.