Εστιάζοντας στην προσωπική φροντίδα των πελατών του, στις εξατομικευμένες υπηρεσίες και την κομψή διακόσμηση, το Witt Istanbul Hotel αποτελεί ένα φιλόξενο καταφύγιο στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, που θα σας προσφέρει όλες τις ανέσεις που αναζητάτε.

Βρίσκεται στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης, σε μια μποέμ γειτονιά, γεμάτη καταστήματα που πωλούν αντίκες, καφετέριες και μπουτίκ ξένων σχεδιαστών. Ο ιδιοκτήτης Tuncel Toprak, επέλεξε την συνοικία του Cihangir, λόγω της σύνδεσης της με μια όμορφη και συνάμα αυθεντική, τοπική κοινότητα.

Η παραδοσιακή ατμόσφαιρα, που αποπνέει το Witt δίνει στους επισκέπτες του μια οικεία γεύση από την καθημερινή ζωή στην ακμάζουσα μητρόπολη, χωρίς να θυσιάζει το στυλ και την άνεση.

Η αρχιτεκτονική εταιρεία Autoban σχεδίασε το εξωτερικό του ξενοδοχείου με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντικατοπτρίζει την ήδη υπάρχουσα αρχιτεκτονική των κτιρίων της περιοχής.

Αντίθετα το εσωτερικό του είναι απόλυτα σύγχρονο, διακοσμημένο με ρετρό έπιπλα, επιλεγμένα από την εταιρεία Autoban, όπως οι κομψές κουνιστές πολυθρόνες και οι δερμάτινοι καναπέδες.

Τα χαλαρωτικά μονόχρωμα σχέδια, σε ουδέτερους τόνους του μαύρου και του λευκού είναι εμφανή από την πρώτη στιγμή, μπαίνοντας στο λόμπι.

Τα 18 δωμάτια του ξενοδοχείου και το ρετιρέ των 100 τετραγωνικών μέτρων, είναι εφοδιασμένα και πλήρως εξοπλισμένα με μια ευρύχωρη κουζίνα και μπαρ, ένα ξεχωριστό σαλόνι, ένα king size κρεβάτι και μοντέρνο μπάνιο.

Τα μπάνια αποπνέουν πολυτέλεια με προϊόντα περιποίησης Molton Brown, Ross Lovegrove φωτιστικά και καλοσχηματισμένους νιπτήρες Corian.

Οι ξύλινες, επενδυμένες με χάλυβα ντουλάπες, στολίζονται με laser-cut διακοσμητικά μοτίβα, που προσθέτουν ένα ακόμα στοιχείο της σύγχρονης αισθητικής στις σουίτες. Αυτό το μοτίβο, ένα κυματιστό floral περίγραμμα, είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σε όλο το ξενοδοχείο.

Οι σύγχρονες πινελιές, όπως τα δερμάτινα κεφαλάρια, τα φώτα Magnolia από κόντρα πλακέ και τα γυαλισμένα μαύρα πλακάκια ενσωματώνονται στο χώρο, χωρίς να διαταράσσεται ο χαλαρωτικός συνδυασμός χρωμάτων.

Το ιδιωτικό μπαλκόνι κάθε δωματίου προσφέρει απεριόριστη θέα στο γραφικό ορίζοντα της Κωνσταντινούπολης και στον Βόσπορο.

Το ρετιρέ με τους γυάλινους τοίχους, διαθέτει μια εντυπωσιακή βεράντα. Ενώ οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο φιλόξενο μπαρ του λόμπι, η έμφαση του ξενοδοχείου στην αυτονομία και τον προσωπικό χώρο εξασφαλίζει ότι κάθε σουίτα διαθέτει ιδιωτικούς χώρους, κατάλληλους για τις ανάγκες των πελατών.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ