Το πιο πρόσφατο μέλος των Design Hotels στην Ταϊλάνδη, το Casa de La Flora είναι χτισμένο σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στο Khao Lak στις ακτές της θάλασσας Ανταμάν και υποδέχεται τους επισκέπτες του σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον σύγχρονης αισθητικής και φιλόξενης ατμόσφαιρας.

Το μοναδικό resort αποτελείται από 36 κυβόσχημες βίλες, καθεμιά από τις οποίες προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα από τις απομονωμένες βεράντες με την ιδιωτική πισίνα.

Η μίνιμαλ αισθητική είναι διάχυτη σε όλους τους χώρους, ενώ οι βίλες παρέχουν απόλυτη ιδιωτικότητα.

Φυσικά υλικά, όπως το ξύλο teak δημιουργούν φιλόξενους χώρους, διακοσμημένους με ανάκλιντρα με μεταξωτά μαξιλάρια και όμορφα υφάσματα.

Τα παράθυρα από το δάπεδο ως την οροφή φέρνουν το φυσικό φως της ημέρας στους χώρους, ενώ ιδανικό σημείο χαλάρωσης σε κάθε βίλα είναι οι μινιμαλιστικές ξαπλώστρες, που πλαισιώνουν κάθε ιδιωτική πισίνα.

Οι κοινόχρηστοι χώροι του Casa de La Flora περιλαμβάνουν μια πισίνα υπερχείλισης, μια πλούσια βιβλιοθήκη και ένα πολυτελές spa.

Το εστιατόριο La Aranya, δελεάζει τους επισκέπτες με βραδιές αφιερωμένες στην Ταϊλάνδη, αλλά και τη διεθνή κουζίνα σε μια μεγάλη βεράντα ακριβώς πάνω στο κύμα.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ