Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σας προτείνει τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, με βάση τη βαθμολογία των πελατών τους, που προσφέρουν εκτός από πολυτελή διαμονή, υπηρεσίες spa και εσωτερική πισίνα.

Το καλύτερο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου είναι αναμφισβήτητα μια ρομαντική απόδραση σε ένα φιλόξενο κατάλυμα, που θα σας καλωσορίσει με όλες τις ανέσεις για χαλαρωτικές βραδιές. Από τη Ρόδο ως τη Λίμνη Πλαστήρα, αλλά και από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, αυτές οι προτάσεις διαμονής είναι ιδανικές για όλους.

Η μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr ανακηρύχθηκε η καλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο στα World Travel Awards για το 2013.

Το HotelsCombined.gr σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα. Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.gr περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες.

Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.gr σάς επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Για πιο εύκολη πρόσβαση μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές από android & iphone.

Boutique 5 Hotel & Spa, Ρόδος

Εκτός από τη σύγχρονη διακόσμησή του, το κατάλυμα, Boutique 5, έχει τζακούζι, σάουνα και ανοιχτή εξωτερική πισίνα, ενώ προσφέρει πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία.

Αυτό το ξενοδοχείο είναι μόνο για ενήλικες διαθέτοντας 44 δωμάτια, καθώς και γήπεδο τένις και κέντρο ευεξίας. Οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν υπάλληλο υποδοχής, στεγνοκαθαριστήριο και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής.

Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο προσφέρουν πανοραμική θέα στη θάλασσα ενώ, επίσης, περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση. Επιπλέον, στα δωμάτια είναι διαθέσιμα καφετιέρα, τηλέφωνο και πιστολάκι μαλλιών. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.

Απολαύστε το πρωινό σας στο κεντρικό εστιατόριο, αλλά και το μεσημεριανό και το δείπνο σας a la carte. Στο κεντρικό μπαρ θα χαλαρώσετε με έναν καφέ ή ποτό.

Διαθέτοντας δωρεάν πάρκινγκ, το κατάλυμα απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Λίνδο, ενώ παρέχει και δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων.

Info
Αξιολόγηση: 9,8

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Kazarma Lake Resort & Spa, Λίμνη Πλαστήρα

Διαθέτοντας εποχική πισίνα και τζακούζι, το θέρετρο Kazarma Lake Resort & Spa προσφέρει πολυτελή διαμονή στην καρδιά του χωριού, διαθέτοντας day spa και φινετσάτα δωμάτια με όμορφη διακόσμηση.

Το ξενοδοχείο έχει προσφάτως ανακαινιστεί και διαθέτει κέντρο ομορφιάς, με σάουνα, χαμάμ και εντυπωσιακή εσωτερική πισίνα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα θεραπειών μασάζ.

Τα φιλόξενα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και συσκευή για καφέ/τσάι, ενώ όλα έχουν ηχομόνωση και κλιματισμό. Τα μπαλκόνια των δωματίων έχουν θέα στη λίμνη Πλαστήρα ή στην οροσειρά των Αγράφων.

To θέρετρο έχει τη δική του καφετέρια. Εάν θελήσετε μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας στο εστιατόριο, που προσφέρει και παραδοσιακά πιάτα. Με θέα τη μαγευτική λίμνη Πλαστήρα θα έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε στο μπαρ του resort.

Το Kazarma Lake Resort προσφέρει δωρεάν στάθμευση για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο.

Info
Αξιολόγηση: 9,2

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, Αθήνα

Ένα από τα ξενοδοχεία – ορόσημα της πρωτεύουσας, το Grande Bretagne προσφέρει πολυτελή διαμονή σε μια άκρως προνομιακή τοποθεσία, απέναντι από την Πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή.

Η μοναδική διακόσμηση που κυριαρχεί στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους δημιουργεί την απόλυτη αίσθηση άνεσης, κομψότητας και πολυτέλειας, ενώ οι προσφερόμενες υπηρεσίες του δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες διαμονής στο κέντρο της πόλης.

Τα φιλόξενα δωμάτια με την εμβληματική διακόσμηση και την όμορφη επίπλωση διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως μίνι μπαρ, καθιστικό και εξοπλισμό σιδερώματος.

Στα μαρμάρινα μπάνια θα βρείτε είδη προσωπικής περιποίησης. Από το μπαλκόνι σας θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την Ακρόπολη και το Κοινοβούλιο.

Χαλαρώστε στο spa του ξενοδοχείου με την εσωτερική πισίνα, τη θερμική σουίτα, το συντριβάνι πάγου και απολαύστε θεραπείες μασάζ, που θα σας καταπλήξουν .

Βουτήξτε στην πισίνα του τελευταίου ορόφου και απολαύστε το ποτό σας στο pool bar, με θέα στην πόλη.

Το ιστορικό GB Corner σας υποδέχεται με πιάτα μεσογειακής κουζίνας και αμέτρητες επιλογές ποτού, ενώ το με δείπνο στο The Cellar θα σας μείνει αξέχαστο.

Το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο 5 αστέρων βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολυτελείς εμπορικές περιοχές, μουσεία και την επιχειρηματική περιοχή.

Info
Αξιολόγηση: 9,1

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Valeni Boutique Hotel, Πορταριά

Κτισμένο στην πανέμορφη Πορταριά, το 3 αστέρων ξενοδοχείο Valeni σας προτείνει μια κομψή και σικάτη διαμονή στην καρδιά του Πηλίου.

To ξενοδοχείο έχει 14 δωμάτια, ενώ διαθέτει κέντρο ευεξίας και εγκαταστάσεις spa. Κάθε ένα από τα κλιματιζόμενα δωμάτια διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, συσκευή αναπαραγωγής DVD και συνδρομητικά κανάλια. Ακόμα, προσφέρεται μίνι μπαρ και είδη προσωπικής περιποίησης.

Η θέα στα γύρω βουνά και την περιοχή είναι μαγευτική. Συνδεθείτε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το δωρεάν wifi του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του εστιατόριο, το V Restaurant, που αποτελεί τηντέλεια επιλογή για τους επισκέπτες που επιθυμούν να μην μετακινηθούν και να δειπνήσουν κάπου κοντά στο δωμάτιό τους. Προσφέρει επίσης μία μεγάλη ποικιλία επιλογών για πρωινό.

Στο μπαρ V σερβίρεται ποικιλία από δροσιστικά ποτά σε παραδοσιακή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Το ξενοδοχείο απέχει μόνο πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Ιστορίας Πηλίου και λιγότερο από 10 λεπτά από το Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου. Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν τη Μακρινίτσα, μιας και βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με το αυτοκίνητο.

Info
Αξιολόγηση: 9,1

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Arcadia Suites & Spa, Γαλατάς

Στην καρδιά της πόλης του Γαλατά, το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια και σουίτες με κλασική διακόσμηση, που περιλαμβάνει έπιπλα αντίκες και έργα τέχνης.

Στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται τζακούζι, σάουνα, καθώς και κέντρο ευεξίας και άθλησης. Το ατμόλουτρο αποτελεί το ιδανικό μέρος για να ξεκουραστείτε μετά από μια κουραστική ημέρα, ενώ στο spa θα χαλαρώσετε στην εσωτερική πισίνα και το υδρομασάζ.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν συσκευή αναπαραγωγής DVD, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. Σε κάθε μπάνιο υπάρχει πιστολάκι μαλλιών και πετσέτες μπάνιου. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν ψυγείο, καναπέ κρεβάτι και μίνι μπαρ.

To ξενοδοχείο Arcadia Suites & Spa διαθέτει δωρεάν στάθμευση για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο, καθώς και υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από και προς αεροδρόμιο. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Info

Αξιολόγηση: 9,1

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Negroponte Resort, Ερέτρια, Εύβοια

Με συνολική έκταση 11.000 μ² το συγκρότημα 5 αστέρων Negroponte Resort απέχει λίγα μόλις λεπτά από την ιστορική Ερέτρια, προσφέροντας μια πολυτελή εμπειρία διαμονής.

Το θέρετρο προσφέρει ανοιχτή εξωτερική πισίνα και τζακούζι, καθώς και εγκαταστάσεις spa Με εσωτερική πισίνα, σάουνα και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Διαθέτει 100 δωμάτια, γήπεδο τένις, παιδική χαρά, coffee bar και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, υπάρχει διαθέσιμο και επιχειρηματικό κέντρο.

Όλα τα ευρύχωρα δωμάτια του θέρετρου διαθέτουν συσκευή αναπαραγωγής cd και dvd και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Από το μπαλκόνι η θέα στο βουνό ή τη θάλασσα είναι μαγευτική.

Το θέρετρο διαθέτει το δικό του εστιατόριο, αποτελώντας μια τέλεια επιλογή για τους επισκέπτες που προτιμούν να δειπνήσουν κοντά στο δωμάτιό τους. To pool bar αποτελεί το καταλληλότερο μέρος για να απολαύσετε ελαφριά ορεκτικά και δροσιστικά ποτά σε έναν ευχάριστο και χαλαρωτικό χώρο. Η υπηρεσία δωματίου (room service) είναι διαθέσιμη μόνο για κάποιες ώρες.

Info
Αξιολόγηση: 9,1

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Ξενοδοχείο Esperos Palace, Καστοριά

To ξενοδοχείο Esperos Palace απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης και προσφέρει άνετη διαμονή διαθέτοντας πολυτελείς εγκαταστάσεις.

Το ξενοδοχείο διαθέτει για τους επισκέπτες του 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και σαλόνι ομορφιάς, καθαριστήριο και κέντρο σπα και ευεξίας με θερμαινόμενη πισίνα, ατμόλουτρο, καθώς και γυμναστήριο.

Τις ηλιόλουστες ημέρες, οι εξωτερικοί χώροι του συγκροτήματος αποτελούν το καλύτερο μέρος για να χαλαρώσετε. Για την επιπλέον άνεση των επισκεπτών, το ξενοδοχείο διαθέτει υπηρεσία δωματίου, η οποία είναι διαθέσιμη κάποιες μόνο ώρες της ημέρας.

Όλα τα δωμάτια στο ξενοδοχείο διαθέτουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, τηλεόραση και πιστολάκι μαλλιών. Όλα τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με ανέσεις, όπως μπουρνούζι και παντόφλες. Πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι, επίσης, διαθέσιμη.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει πρωινό, προσφέροντας στους συνδαιτυμόνες μοναδικές στιγμές απόλαυσης λίγα μόλις βήματα από το δωμάτιό τους. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στο lounge bar του ξενοδοχείου ή έξω στον κήπο απολαμβάνοντας τον καλό καιρό.

Διαθέτοντας δωρεάν πάρκινγκ, το ξενοδοχείο Esperos Palace απέχει λιγότερο από μισή ώρα με το αυτοκίνητο από τα Δισπηλιό και Άργος Ορεστικόν. Το Λαογραφικό Μουσείο Καστοριάς και η Λίμνη Ορεστιάδα βρίσκονται σε απόσταση λιγότερο από 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info
Αξιολόγηση: 9

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Electra Palace Hotel, Πλάκα, Αθήνα

Εκτός από τη σύγχρονη διακόσμησή του, το ξενοδοχείο Electra Palace, διαθέτει ανοιχτή εξωτερική πισίνα, τζακούζι και σάουνα. Προσφέρει ακόμα day spa και καλαίσθητα δωμάτια με μίνι μπαρ, ταινίες στο δωμάτιό σας και κουρτίνες blackout.

To ξενοδοχείο έχει 150 καλά εξοπλισμένα δωμάτια, που παρέχουν όλα τα απαραίτητα, όπως συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο. Πιστολάκι μαλλιών, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και τηλέφωνο υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Παντόφλες και πετσέτες μπάνιου διατίθενται, επίσης, για μεγαλύτερη άνεση.

Εκτός από ταράτσα και τούρκικο χαμάμ, το ξενοδοχείο προσφέρει φύλαξη βρεφών/παιδιών, στεγνοκαθαριστήριο και καθαριστήριο. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, Electra Palace Hotel Αθήνα, διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποικιλία πιάτων μεσογειακής και ελληνικής κουζίνας. Εναλλακτικά, υπάρχουν πάρα πολλά εστιατόρια διεθνούς κουζίνας σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με τα πόδια.

Τα περισσότερα αξιοθέατα της πόλης είναι πολύ εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

Info
Αξιολόγηση: 8,9

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Mediterranean Palace Hotel, Θεσσαλονίκη

Διαθέτοντας σάουνα και εσωτερική πισίνα, το ξενοδοχείο Mediterranean Palace προσφέρει πολυτελή διαμονή στο κέντρο της πόλης. Τοποθετημένο σε μια από τις πιο «ζωντανές» περιοχές της πόλης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το ξενοδοχείο προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση.

Διαθέτει 118 δωμάτια, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και πολλά από αυτά είναι σχεδιασμένα για να φιλοξενήσουν οικογένειες.

Χαλαρώστε στο κέντρο ευεξίας με την εσωτερική πισίνα και το κέντρο ομορφιάς και απολαύστε τον καφέ σας στο coffee bar. Το εστιατόριο σερβίρει πρωινό.

Τα περισσότερα αξιοθέατα της πόλης απέχουν μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

Info
Αξιολόγηση: 8,3

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Hotel Eliton & Spa Resort, Λουτρά Πόζαρ

Το 3 αστέρων ξενοδοχείο Eliton βρίσκεται στην καρδιά του χωριού Λουτράκι και προσφέρει κέντρο ευεξίας και άθλησης, καθώς και εγκαταστάσεις spa με τζακούζι, σάουνα και εσωτερική πισίνα.

Τα δωμάτια και οι σουίτες με τη μαγευτική θέα στο βουνό Καϊμακτσαλάν είναι όμορφα διακοσμημένα και διαθέτουν κλιματισμό, κουζινάκι, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Διατίθενται ακόμα και γαμήλιες σουίτες, ενώ πολλά από τα δωμάτια προσφέρουν και υδρομασάζ.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο spa, κάνοντας μασάζ ή και σολάριουμ στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το ποτό τους στο lounge bar ή να γευματίσουν στο εστιατόριο. Ο όμορφος κήπος είναι το ιδανικό σημείο ξεκούρασης.

Οι ιαματικές πηγές Πόζαρ απέχει μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το κατάλυμα, ενώ οι δραστηριότητες που προσφέρονται περιλαμβάνουν και το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, που βρίσκεται 30 χλμ. Μακριά.

Info

Αξιολόγηση: 9

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ