Ενώ πολλοί είναι εκείνοι που στρέφονται στην δημοφιλή πλατφόρμα Airbnb για να βρουν ένα φθηνό κατάλυμα στην περιοχή που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους, η ιστοσελίδα προσφέρει επίσης την ευκαιρία σε κάποιους να ζήσουν την απόλυτη χλιδή με αποτέλεσμα ακόμη και διασημότητες να στρέφονται στο να νοικιάσουν κάποια ακίνητα με πολύ υψηλό αντίτιμο.

Μεταξύ αυτών είναι και η Μπιγιονσέ, η οποία νοίκιασε ένα σπίτι με θέα στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο για να χαλαρώσει έναντι 7.000 λιρών τη βραδιά. Το δρόμο της διάσημης τραγουδίστριας ακολούθησε και ο Μπίμπερ αυτή την εβδομάδα. Πύργοι στη Γαλλία, αγροικίες στην Τοσκάνη και αρχοντικά στις ΗΠΑ είναι μερικά από τα πιο ακριβά ακίνητα που νοικιάζονται στην διάσημη πλατφόρμα.

Δείτε κάποια από αυτά…

1. Ιδιωτικός πύργος στην κοιλάδα του Λίγηρα, Γαλλία – 6.899 λίρες τη μία νύχτα

Airbnb1-1 Airbnb1-2 Airbnb1

Με 17 υπνοδωμάτια και 13 μπάνια ο πολυτελής πύργος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 32 άτομα, έχει θερμαινόμενη πισίνα και σάουνα και φυσικά ένα μεγάλο πάρκο για περίπατο. Ιδανική λύση επίσης για μεγάλες και εύπορες οικογένειες, διαθέτει τραμπολίνο για τα παιδιά, μπιλιάρδο και πινγκ-πονγκ.

2. Σπίτι στην Καλιφόρνια – 7.117 λίρες τη μία νύχτα

Airbnb2-1 Airbnb2-2 Airbnb2

Είναι το σπίτι που επέλεξε η Μπιγιονσέ και ο Μπίμπερ και ο λόγος είναι προφανής. Με πέντε σουίτες και επτά μπάνια οι διάσημοι τραγουδιστές μπορούν να έχουν μαζί τους και το προσωπικό τους ώστε να νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Πριν από λίγες μέρες ο Τζάστιν Μπίμπερ μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία από την πισίνα υπερχείλισης.

3. Te Hihi Luxury Estate, Όκλαντ, Νέα Ζηλανδία – 4.354 λίρες τη μία νύχτα

Airbnb3-1 Airbnb3-2 Airbnb3

Όσοι αποζητούν ηρεμία και γαλήνη μπορούν να την βρουν σε αυτή την απομονωμένη κατοικία στο Όκλαντ. Για τους αθλητικούς τύπους επίσης υπάρχει ένα γήπεδο γκολφ, γυμναστήριο και μια τεράστια έκταση για περίπατο γύρω από την μικρή λίμνη.

4. Villa Μακιαβέλι στην Τοσκάνη, Ιταλία – 5.295 λίρες τη μία νύχτα

Airbnb4-1 Airbnb4-2 Airbnb4

Με κάτι λιγότερο από 6.000 λίρες μπορεί κανείς να μείνει ένα βράδυ σε αυτό το αρχοντικό στην Τοσκάνη. Ένα παραδοσιακό οίκημα του 15ου αιώνα με δέκα δωμάτια και πανοραμική θέα από τα παράθυα αυτών. Μαρμάρινα λουτρά με πολυελαίους συμπληρώνουν το πολυτελές σκηνικό.

5. Κατοικία Red Cloud στην Γιούτα, ΗΠΑ – 7.117 λίρες τη μια νύχτα

Airbnb5 Airbnb5-1

Προσφέροντας μια πανοραμική θέα στην οροσειρά Unita, αυτό το ακίνητο θα μπορούσε να είναι το ιδανικό καταφύγιο για κάποιον που δεν θέλει να βγει από το σπίτι. Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι τα πολλά τζάκια που διαθέτει και η βιβλιοθήκη για όσους χαλαρώνουν με την μελέτη. Διαθέτει επίσης αίθουσα προβολών για ταινίες, γυμναστήριο και χαμάμ.