Αν φοβάστε τα ύψη, τότε μάλλον ο μόνος τρόπος για να απολαύσετε το συγκλονιστικό, φυσικό τοπίο στο φαράγγι Zhangjiajie της Κίνας θα είναι μέσα από… φωτογραφίες.

Όπως αυτές που θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σε λίγους μήνες, όταν ολοκληρωθεί η πιο τρομακτική, γυάλινη γέφυρα στον κόσμο!

Κι αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το τι θα αντικρίζουν όσοι αποφασίσουν να διασχίσουν το γυάλινο μονοπάτι που θα αιωρείται πάνω από ένα φαράγγι βάθους 300 μέτρων… δεν έχετε παρά να δείτε τις παρακάτω εικόνες.

Η τελευταία τουριστική ατραξιόν της Κίνας αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ και να γίνει η μεγαλύτερη και υψηλότερη γυάλινη γέφυρα στον κόσμο!

Θα βρίσκεται στο εθνικό πάρκο Zhangjiajie και αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της στους ατρόμητους επισκέπτες τον ερχόμενο Ιούλιο.

Θα έχει μήκος 430 μέτρων και πλάτος σχεδόν 6 μέτρα και θα «διασχίζει» από αέρος το μαγευτικό φυσικό τοπίο της επαρχίας Hunan.

Θα μπορεί να αντέχει το βάρος 800 τουριστών τη φορά.

Μάλιστα, χωρίς καν να έχει ολοκληρωθεί έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται προτάσεις για τη διεξαγωγή fashions shows κατά μήκος της εντυπωσιακής γυάλινης γέφυρας, η οποία προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στο εθνικό πάρκο.

Και για όσους ζητούν… ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες αδρεναλίνης στον οργανισμό τους, θα μπορούν να δοκιμάσουν να… «πέσουν» από το υψηλότερο bungee jumping του κόσμου!