Τα σχέδια αποκαλύφθηκαν και το ψηλότερο και σίγουρα το πιο τρομακτικό τρενάκι λούνα παρκ στον κόσμο αναμένεται να κατασκευαστεί ως το 2017 σε θεματικό πάρκο του Ορλάντο στη Φλόριντα.

Με το ιδανικό όνομα, «ουρανοξύστης», η διαδρομή, που κόβει την ανάσα, κινείται σε σπείρες γύρω από έναν πύργο παρατήρησης 163 μέτρων.

Στο βίντεο προσομοίωσης, που δημοσιεύει η κατασκευάστρια εταιρεία, είναι φανερή η έκρηξη αδρεναλίνης, που θα προκαλέσει η ριψοκίνδυνη αυτή βόλτα στους τολμηρούς, που θα την απολαύσουν.

Η μοναδική του σχεδίαση περιλαμβάνει μοναδικές κινήσεις του βαγονιού, το οποίο θα κάνει καταδύσεις, σπείρες και θα γυρνάει τους επιβάτες του ανάποδα και όλα αυτά με μια μοναδική ταχύτητα.

Τα roller coasters θα ξεκινούν από το κάτω μέρος του πύργου, θα κάνουν το δρόμο τους προς την κορυφή και στη συνέχεια η βαρύτητα αναλαμβάνει δράση, με τους επιβάτες να επιδίδονται σε μια τρελή διαδρομή.

Ο «ουρανοξύστης» θα είναι μέρος ενός ψυχαγωγικού συγκροτήματος, που θα ονομάζεται Skyplex, το οποίο θα περιλαμβάνει και ένα εσωτερικό θεματικό πάρκο.

Δείτε το θεαματικό βίντεο: